Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ve yarın Ay, Yay burcunda olacak. Yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Temizlik için uygun bir dönemdeyiz. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Fikir alışverişleri ve seyahat için de uygun günlerdeyiz.

        KOÇ

        Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yansıtacağınız ortamlar ön planda olacak. Başkalarına ve kendinize yapacağınız yardımlar konusunda bugün hayat size çeşitli şanslar sunabilir

        BOĞA

        Aileniz adına yapacağınız harcamalarınız fazlasıyla aktif görünüyor. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızdan alacağınız destekle özel hayatınızda çok güzel bir gün geçirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Özel hayatınız kafanızı kurcalarken, iletişimsel olarak boş durmayacaksınız. Sevdiğinizle paylaşımlarınız artabilir. İş hayatınızda başkalarını kendinizden çok düşünebilirsiniz.

        YENGEÇ

        Önemli parasal bağlantılar iş alanlarınızı hızlandırabilir. Yapılması gerekenler üzerine eğilmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız bir gezi sizi mutlu kılacak

        ASLAN

        Aşk, keyif ve eğlence vazgeçemediğiniz duygular arasında. Bugün kişisel olarak kendinizi mutlu ve şanslı görebilirsiniz. Aileniz için bir şeyler yapmaktan kaçınmayacaksınız.

        BAŞAK

        Aile hayatınıza gösterdiğiniz ilgi sizi duygusal açıdan tatmin edecek. Sevdiğiniz insanla romantik ve duygu dolu anlar sizi bekliyor. Yakın çevrenizi planlarınıza dahil edeceksiniz.

        TERAZİ

        İş alanlarınızda maddi konularda başkalarını düşünerek hareket edebilirsiniz. Bir yandan da oldukça verimli ve üretken etkiler altındasınız. Arkadaşlarınızla iletişiminiz yüksek olabilir

        AKREP

        Maddi olarak sahip olduklarınız için daha fazla çalışmak sizi motive edebilir. İş hayatınızda şanslı olacaksınız. Aşk hayatınızda yapacağınız jestler sevdiğiniz kişinin hoşuna gidecek

        YAY

        Enerjinizi oldukça verimli kullanabilirsiniz. Bugün konuşmalar, eğlence ve hareket sizi mutlu edebilir. Aile hayatınızda fedakârlıklarınızı ve yardımlarınızı ortaya koymaktan çekinmeyin.

        OĞLAK

        Bugün, duygularınız sizi yönlendirebilir. Bu durum sizi korkutmasın. Gün içinde değiştirmek istediğiniz davranışlarınızın üzerine eğilebilirsiniz. Çevreniz size yol gösterecek

        KOVA

        Bulunacağınız ortamlarda partnerlerinizle güzel işlere imza atabilirsiniz. İletişiminiz sizi diğer insanlardan farklı kılıyor. Maddi konularda güzel gelişmelere gebe bir gün olacak.

        BALIK

        Kendinizi işinizde göstermekten ve bunun karşılığını almaktan mutluluk duyacaksınız. Uzak çevrenizdeki insanlardan hayatınıza dair destekleriniz son derece yüksek olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ