Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ve yarın Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişlerimiz birkaç gün boyunca hassas olabilir. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. Manikür, pedikür, epilasyon işlerine girişebilirsiniz, etkisi kalıcı olur. Genel anlamda iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işlerimizi planlamak ve yarım kalan konuları tamamlamak için harika günler içindeyiz.

        KOÇ

        Bugün, göz önünde olmak, kendinizi dışarıya atmak veya işlerinizi tamamlamak gibi istekleriniz çok yüksek olacak. Maddi konularda elde edeceğiniz çözümler sizi rahatlatabilir.

        BOĞA

        Önemli bir seyahat, proje veya eğitim fırsatı kapınızı çalabilir. Sanatsal işlerinizde olumlu etkiler altındasınız. Fırsatları gözden kaçırmayın ve anlık duygusal tepkilerinizi iyi kontrol edin.

        İKİZLER

        Beklenmedik yerlerden maddi planlarınızla ilgili destek alacaksınız. İç sesinize güvenmelisiniz. Ailenizle paylaşım içinde olmak ve onlardan destek görmek sizi mutlu edebilir.

        YENGEÇ

        Gerek iş alanlarınızda gerekse özel hayatınızda dengeyi rahat tutturacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde bazı anlaşmazlıklara açıksınız. Sevdiğiniz kişiyle bağlarınız kuvvetlenebilir.

        ASLAN

        Bugün yapacaklarınız veya yapmanız gerekenler adına güzel şanslara sahip olacaksınız. Aile hayatınızda yapmanız gereken günlük işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz.

        BAŞAK

        Önemli bir seyahat, proje veya eğitim fırsatı sizi heyecanlandıracak. Hayatınızla ilgili birçok alanda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

        TERAZİ

        Ev ve aile hayatınızda kendinizi çok güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bu durum sevdiğiniz insanla zaman zaman aranızı gerginleştirebilir. Parasal konularda eliniz bollaşıyor

        AKREP

        İletişime dayalı konularda, sevdiğiniz insanla beraber rahat etkiler altında olacaksınız. İş ortamlarınızdaki gerginliği ancak sevdiklerinizle ve size değer verenlerle vakit geçirerek atabilirsiniz.

        YAY

        Parasal konularda şanslı etkiler altındasınız. Yaptığınız işlerin somut karşılığını almak size kendinizi güvende hissettirebilir. Kalbinizdeki soru işaretlerini üzerinizden atmayı deneyin.

        OĞLAK

        Bugün, girişimlerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ama çabuk yorulmaya da açıksınız. Arkadaşlarınız her konuda size destek olmaya çalışacak.

        KOVA

        Kendinizi aile ortamlarınızın güvenli ellerine bırakmak isteseniz bile, iş hayatınızdaki görüşmeler buna izin vermeyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi sağlam tutmaya çalışın.

        BALIK

        Bugün iyice sosyalleşecek, kendinize yeni iş kapıları aralayacaksınız. Önemli dış bağlantılarınızda görüşmeleriniz hızlanıyor. Güvensizliklerinizi karşı taraftan saklamalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ