Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bisse’den “aşk”a özel

        “Annem annem beni aşka ver, asi başım bir aşka boyun eğer”

        “İyi ki aşk var dünyada”

        “İster öp okşa, istersen öldür, aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk…”

        Sezen Aksu’nun 1975-2006 yılları arasında yazdığı, yüreklerimizi buluşturan 200’e yakın şarkıdan bazılarının sözleri bunlar. Kim bilir kaç kuşak aşkı onun şarkılarıyla yaşadı, onun sözleriyle anlattı. Hayatın, aşkın içinde ne varsa vardı çünkü Sezen Aksu’nun şarkılarında; tutkular, heyecanlar, arzular, hayal kırıklıkları, vazgeçişler, ayrılıklar, acılar, inişler ve çıkışlar. İşte bu ritme eşlik eden şarkı sözleri; ‘Eksik Şiir’ adıyla bir kitapta toplandı. 30 yıldır hayatımızda olan Sezen Aksu ile bu kez başucumuzda duracak bir kitapla buluşuyoruz; okurken içimizden ona eşlik edecek bir orkestra ve her şarkı sözünde hatırlanacak bolca anıyla birlikte.

        Bisse’den Sevgililer Günü’ne Özel ‘Eksik Şiir’

        Bisse, Sevgililer Günü’nü Sezen Aksu ile karşılıyor ve herkesi Sezen Aksu’nun 200’e yakın şarkısının sözlerinden oluşan ‘Eksik Şiir’ adlı kitabıyla buluşturuyor. Bisse, Metis Yayınları ile birlikte Sevgililer Günü’nde müşterilerine sunacağı kitabı özel bir baskıyla hazırladı. Bisse aynı zamanda bu armağanla, 30 yıldır hayatımızda olan ve bize hayatın ritmini anlatan Sezen Aksu ile birlikte Türkiye’de pek çok ilke imza atmanın ve 30. yılını geride bırakmanın mutluluğunu da paylaşıyor.

        1 Hafta Boyunca Sevgililer Günü

        Bisse, bu yıl sadece bir günü değil bir haftayı sevgiye ayırıyor. 07-14 Şubat tarihleri arasında Bisse mağazalarından sevdiği erkek için alışveriş yapan herkese Sezen Aksu’nun ‘Eksik Şiir’ adlı kitabı hediye ediliyor. Yüreğimize dokunan ve belki de çocuklarımıza miras kalacak şarkıların sözlerini birlikte okumanız, onlara gözünüz gibi bakmanız için.

        Sevgilinize Özel Hediyeler Bisse’de

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ