Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Haluk Levent başını duvarlara vurdu

        Sedef ŞENKAL DEMİR / AHT

        “Dolandırıcılık ve karşılıksız çek” suçlarından kesinleşmiş 3 aylık hapis cezası nedeniyle 2 Temmuz’da tutuklanan şarkıcı Haluk Levent’in, başını duvarlara vurarak kendine zarar verdiği ortaya çıktı

        SANATÇI özelliğinden çok hakkında açılan onlarca “dolandırıcılık ve karşılıksız çek” davalarıyla anılan şarkıcı Haluk Levent, 2 Temmuz’da İstanbul Ataşehir’de verdiği konser sonrası gözaltına alındı. 600 bin TL’lik borcunu ödemediği gerekçesiyle hakkında Ankara 5. İcra Müdürlüğü’nden verilen yakalama kararı bulunan ve kesinleşmiş 3 aylık hapis cezası olan Levent, tutuklandı. Haluk Levent’in tutuklandıktan sonra sık sık başını duvarlara vurduğu; hatta duvarları yumrukladığı için sakatlandığı ortaya çıktı. Tutuklandıktan sonra Bodrum’da açılmış iki davası nedeniyle geçen hafta Ümraniye Adliyesi’ne götürülen Levent’in elinin sargılı olması nedeniyle, ifadelerinin altına imza atmakta oldukça güçlük çektiği belirtildi.

        ÇEKTE BAŞKA İSİM VAR

        Levent’in, Haluk Acil ismini kullandığı; verdiği 40 bin TL’lik bir çekte de bu ismin olduğu ortaya çıktı. Levent, Ümraniye Cezaevi’nde 3 aylık cezasının beşte bir süresini doldurduğu için, Muratlı Açık Cezaevi’ne sevk edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ