Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Tekelci Ahmet Abi" halkın sesi olacak!

        ESKİŞEHİR (AHT)

        Adaylık için gerekli olan 7 bin 734 lira da internet üzerinden yaptığı çağrı üzerine hayranlarından toplandı. Eskişehir'de komşusu olan tekel bayiine gelen sarhoş müşterilerin çıkardığı kavgada bıçakla yaralanmasına rağmen içki şişelerini fırlatıp müşterileri kaçıran Ahmet Yılmaz'ın (36) görüntüleri internette izlenme rekoru kırmıştı.

        Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi Alanönü Mahallesi'nde oto kiralama dükkânı bulunan Ahmet Yılmaz'ın (36), yan komşusu olan tekel bayiine geçtiğimiz yıl 23 Nisan'da saat 23.00 sıralarında gelen sarhoş müşteriler kavga çıkardı. Yılmaz, komşusuna yardımcı olmak için gitti ancak kavgada bıçakla yaralandı. Buna aldırmayıp müşterilere içki şişeleri fırlatan Yılmaz, onları kaçırmayı başardı. Bu anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. İnternete düşen görüntüler izlenme rekorları kırdı.

        Olayın ardından lakabı "Tekelci Ahmet Abi"ye çıkan Ahmet Yılmaz, onu destekleyenleri kırmayarak bağımsız milletvekili adayı oldu. İnternetteki İnci Sözlük grubu tarafından tüm Türkiye'de para toplanarak başvuru için gerekli 7 bin 734 lira Ahmet Yılmaz'a ulaştırıldı. Yılmaz, "Öğrenciler parayı toplayarak bana getirdiler. Öğrencilerin sesi, halkın sesi olmamı istediler. Ben de onları kırmayarak Yüksek Seçim Kurulu'na adaylığımı bildirdim. Tek düşüncem beni tüm Türkiye'de destekleyen öğrencilerin, halkın ve Eskişehir'in sesi olmak" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ