Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İETT'nin fenomen şoförü Hikmet Yılmaz'ı emekliliğe Habertürk uğurladı
        8

        Hikmet Abi yolcuları akbil okutma cihazının yanına ikram için koyduğu baklavalarla karşıladı. İstanbulkartını basan baklavasını alıp otobüse geçti.

        9

        ‘HAYALİM KARADENİZ TURUYDU’

        Hikmet Abi artık emekli. Onu belki şoför koltuğunda göremeyeceğiz ama o 256 hattının fertleriyle her zaman görüşeceğini söylüyor. ‘Biz zaten evlerimize gider geliriz, ailecek görüşürüz. Kopmayız birbirimizden’ diyen yolcuların da Hikmet abilerini bırakmak gibi bir niyetleri yok.

        10

        58 yaşındaki Hikmet Yılmaz şimdi hayali olan ama bir türlü gerçekleştiremediği Karadeniz turuna gitmek için gün sayıyor: “Askerlik arkadaşımla hayalimiz Karadeniz’i gezmekti. Karadeniz turu yapacağız. Hanımım vefat ettikten sonra kızımla baş başa kalmıştık ama artık ailemiz genişledi. Yolcularımla aile gibi olduk. Her zaman da görüşeceğiz.”

        11

        Şimdi yolcuların tek dileği Hikmet abileri yerine gelecek şoförün Hikmet Yılmaz’ı aratmaması: “Hikmet Abi kadar samimi, babacan olmayabilir ama inşallah en az onun kadar sever işini ve bu güzel düzenin devam etmesine yardımcı olur. Biz onu şoför Hikmet değil ailemizden biri olarak gördük, göreceğiz. Hikmet Abi tüm şoförlere örnek olsun.”

        Nagihan ALAN / GAZETE HABERTÜRK

        12
        13