Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜLŞEN’in “Bangır Bangır”ı çok hızlı geldi. Müzik dünyasında beklenen etkiyi kimine göre yaptı, kimine göre yapmadı. Ama bir şarkı bir mekânda üçten fazla çalmaya başlıyorsa o şarkı tutmuş demektir. Gülşen’in şarkısı “Bangır Bangır” da mekânları inletiyor. Hatta DJ’lerden defalarca şarkıyı isteyen var.

        Ki daha yazlık mekânlar tam anlamıyla kapılarını açmadı. Hele bir açsınlar tam anlamıyla, siz o zaman dinleyin curcunayı. Her yerden her saniye “Bangır Bangır” ses yükselecek, şimdiden hazır olun. Bazı mekânlarda LED ekran olduğu için Gülşen’in klibi de sürekli dönüyor. Metin Arolat’ın yönetmenliğini yaptığı klip gayet başarılı.

        Baktığınız zaman hemen Metin’in imzası olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü Metin’in kendine has bir üslubu ve kalitesi var ki gerçekten ellerine sağlık. Harika olmuş. Ama keşke Küba yerine Türkiye’yi tercih etselermiş. Türkiye’nin öyle güzel yerleri var ki bu tarz klipler için. Vallahi Küba kıskanırdı, o kadar diyeyim.

        Ama ünlülerimizin yurtdışında klip çekme sevdası geçmedikçe biz de yurtdışında klip izlemekten kurtulamayacağız. Ki bence fena halde gereksiz. Onun dışında albüme gelecek olursak; genel anlamda güzel. “Kara Liste”, “Can Yeleği” “Ellerinden Öper” benim favorilerim.

        Yaz demek Demet demek

        YAZ demek, yeni şarkılar demek. Yeni albümler demek, yeni klipler demek. Ünlü isimler de harıl harıl çalışıyor. Geçen gün, “Demet Akalın albümü çıkmadan yaz gelmez” diye bir twit’e rastladım.

        Demet’in kulüplerde tüm şarkıları, en çok istenen şarkılar arasında. En favori isimlerden. Haliyle yeni şarkıları da merakla bekleniyor. İnsanlar Bebek’te üç beş tur atarken Demet Akalın’ın giderli şarkılarını dinlemek, gece eğlenirken eski sevgiliye mesaj yüklü sözlerle karşılık vermek istiyor.

        E bunlar da genel olarak Demet Akalın şarkılarıyla olduğu için albüm heyecanla bekleniyor. Ben de Demet’i arayıp sordum. Demet de “Bomba 10 Haziran’da patlayacak” dedi.

        Şahsen ben de merakla bekleyenler arasındayım bombayı. Giderli şarkı sözlerini. Bakalım “Pırlanta” nasıl olacak?

        Tarkan’dan albüm bekleniyor

        19 Mayıs’ta Beşiktaş’ta konser verecek olan Tarkan, fena halde özlendi.

        Tamam, eski şarkıları hâlâ popüler, her yerde çalıyor ama uzun süredir albüm yapmayan Tarkan’dan fena halde yeni şarkılar bekleniyor. Artık birçok insan, “Yeter artık Tarkan, çıkar şarkılarını” diye twitler atıyor. Ben her zaman söylüyorum: Tarkan ve şarkıları insanlara mutluluk veriyor.

        O yüzden Tarkan’ın bu kadar ara vermemesi gerekiyor. Keşke daha sık albüm yapsa, ama o da ince eleyip sık dokuyanlardan. O yüzden de bekliyoruz.

        Ama bu yaz bir sürpriz yapacak gibi. Her an yeni şarkılar gelebilir. Çünkü gece gündüz demeden stüdyo çalışmalarını sürdürüyor.

        Gökhan Özen de geliyor

        SEVDA yüklü şarkıların adamı Gökhan Özen de merakla beklenenler arasında. Gökhan da uzun süredir albüm yapmayan isimlerden. Demet Akalın’ın albümüne de şarkı veren Gökhan Özen, kendi şarkılarından oluşan albümünü bu ayın sonunda çıkaracak. Sevenleri heyecanla aşk şarkılarını bekliyor.

        Sessiz sedasız Serdar

        ESKİDEN Serdar Ortaç çıktığı zaman gerçekten ortalık şöyle bir hareketlenirdi. Ama baktım Serdar Ortaç albümü çıkmış, henüz bir hareketlilik yok. “Çek Elini Kalbimden” diyen Serdar, sosyal medyadan kendi albümünün reklamını yapıyor. Oysa, eskiden bu konuyla ilgili titiz çalışmalar yapar, özel röportajlar verirdi.

        Yani diyeceğim odur ki, Serdar Ortaç kendine haksızlık yapıyor. Eskisi gibi güzel çalışmaları, ses getiren albüm çıkışlarını hak ediyor hâlâ. Nitekim o, eskinin tabiriyle “beste fabrikatörü”. O yüzden bu kadar sessiz çıkış yakışmıyor Serdar’a.

        Ve olan biten

        * NİLÜFER de “Kendi Cennetim” isimli albümünü çıkardı. Fotoğraflarıyla da dikkat çekti. Yeni nesle örnek olsun. Taş gibi Nilüfer taş.

        * Ayşegül Aldinç uzun süre sonra single’la müzik dünyasına dönüş yapanlardan. Aldinç, hâlâ seksi ve güzel olduğunu yeniden single fotoğraflarıyla kanıtladı.

        * Ayşe Hatun Önal’ın Güm Güm’ü hâlâ çok istenen, hâlâ çok çalan şarkılar arasında. Ayşe’den artık single değil ciddi şekilde albüm bekleniyor.

        * Hande Yener’in “Naber”i de kulüplerin vazgeçilmez şarkıları arasında. Bu şarkı da çok fazla istek alıyor.

        * 90’ların efsanevi grubu Vitamin ve tabii ki İbrahim Erkal da albüm çıkardı. Bunlar müzik dünyasının nostalji isimleri, unutmak mümkün değil. Tabii yeni nesil ne demek istediğimi pek anlamayacaktır ama bu isimlerin albüm çıkarması çok güzel. Öyle ki, müzik dünyası eskiden yaşadığı ihtişamlı günleri yeniden yaşayacak hissiyatı veriyor. İnşallah da yaşar.

        Diğer Yazılar