Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İKİ-üç senedir Yalıkavak, Türkbükü’nden ciddi olarak rol çalıyor. Yalıkavak’ta gerçekten çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunu daha önce çok kez yazıp çizdim ama bu sene olay gerçekten farklı. İstanbul’un meşhur gece kulüpleri Albüm, Şamdan ve Ulus 29 ilk kez Bodrum Yalıkavak’ta büyük sınav verecekler.

        AYŞE HATUN ÖNAL İLE AÇILIŞ

        ALBÜM İstanbul’da açıldığı zaman çok dikkat çekmiş hatta sahil bölümünde birçok mekândan rol çalmıştı. Ancak zamanla ilk açıldığı günlerdeki havası kalmadı. Şimdi Bodrum Yalıkavak’ta şansını deneyecek. Üstelik Ulus 29 ile komşu olacak. Tilkici Koyu’nda açılacak Albüm gündüz beach olarak da hizmet verecek. Mustafa Sirmen’in başında olduğu Albüm, 3 Temmuz’da Ayşe Hatun Önal’la açılıyor. Pazar günleri de Altay sahneye çıkacak. Rekabet kızışıyor anlayacağınız.

        Ses yutucu duvarlar

        YILLARIN Şamdan’ı, İstanbul’un en uzun soluklu gece kulübü ilk kez Bodrum’da. Yalıkavak’ta Tilkici Koyu’nda XBeach’in içine konuşlandı. Uzun süredir mekân için özel ses sistemi düzeni kuruluyor. Ses duvarları örüldü karşı kıyıdaki evlere ses gitmesin diye. Bakalım nasıl olacak? Sonuç olarak Şamdan iyi bir markadır ve olduğu yer itibarıyla da çok dikkat çekici. Bu sene tatilcilerin hatta Şamdan müdavimlerinin vazgeçilmez yeri olması bekleniyor. Şamdan kendi özel ekibini Bodrum’a taşıdı bu operasyon için.

        Yine yeni yeniden BODRUM

        ULUS 29 Bodrum’dan vazgeçemiyor. Geçtiğimiz yıllarda iki kez daha şansını denemişti. Hatta geçen sene elini eteğini Bodrum’dan çekip Alaçatı’ya gitmişti. Hâlâ oradalar ama bir kez daha “Bodrum” dediler. Onlar da Yalıkavak Tilkici Koyu’nda konuşlandılar. Yani Şamdan ve Albüm’e komşu oldular. Bakalım tatilciler bu sene en çok hangi mekânı tercih edecek? Ciddi bir yarış söz konusu. Geçen akşam Ulus 29’un eli, kolu Elvan Karakimseli’yi gördüm. Alaçatı- Bodrum arasında mekik dokuduğunu söyledi. Bu sene iddialı geçecek sezon. Eğlence severler kemerlerinizi takın.

        İlgi, Onikon’un başına geçti

        PERA’DA ‘Mor Meyhane’nin işletmeciliğini yapan İlgi Gövsa, bu sezon Türkbükü’nün hemen girişinde konuşlanan Onikon’da. Onikon ve iskelesiyle, en çok sahibi Sibel Selah ilgileniyordu tabii ama yeni doğum yaptı. Bu sene İlgi Gövsa ekibini alıp Türkbükü’ne getirdi. Buralar ona emanet. İskelede de İstanbul Arnavutköy’ün meşhur balıkçısı Atlas konuşlanmış. Bence çok doğru bir karar vermişler. Bilenen güzel mekânın olması iyi bir karar olmuş.

        Kadınların vazgeçilmezi

        ALİ Sayar’ı artık bilmeyen yok. Bu mesleğin en usta isimlerinden. Altı senedir de Türkbükü’nün muhtarı denebilecek derecede hâkim buralara. Beş odası olan, buraların en dikkat çeken mekânlarından Gizia Beş Oda’da her cuma-cumartesi DJ setine geçiyor. Üstelik Ali, DJ setine geçince sosyetenin ünlü kadınları mekânı dolduruyor. Mekân o kadar çok kadın dolu oluyor ki... Üstelik bu kadınlar masaların üstüne bile çıkıyor. Ali çalıyor onlar dans ediyor. Bu kadınlar Ali Sayar’a bayılıyor.

        Bugün Ara Güler Bodrum’da

        BİRAZ sanat diyorsanız bu sergiyi ve Ara Güler ustayı kaçırmayın. Bu akşam Ara Güler, Bodrum Mandarin Oriental Terrace Lounge’da son kitabı ‘Eski İstanbul Anıları’nın lansmanını gerçekleştirecek.

        Diğer Yazılar