Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatırlarsanız mayıs ayında “Bu sene Bodrum’da plaj savaşları yaşanacak” diye bir yazı yazmıştım. Bayramla birlikte Bodrum’da da hareketlilik had safhada yaşanıyor. Ve tabii plajlar tıklım tıklım. Hatta Hande Yener, Hadise, Demet Akalın, Gülşen ekseninde sessiz ve derinden gizli ittifaklar yaşanıyor. Peki neler mi oluyor?

        1- Hande Yener, Sebastian’da sık sık oğlu ile DJ kabinine geçiyor. Oğlu çalıyor, kendi söylüyor. Hakan Akkaya mini defile düzenleyerek arkadaşına destek oldu.

        2- Hadise “Benim değil kardeşimin” dediği La Plaj’ın açılışını sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile yaptı. Ben de hatta, “Acaba kendisi çıksa ne kadar dolduracak. Şimdi kendi çıkarsa ‘Kerimcan mı, Hadise mi’ diye karşılaştırılma yapılacak” demiştim. Sonuçta Hadise tam da Kerimcan’ın DJ kabininde olduğu bir gün ani bir baskın yaparak mikrofonu eline alıp mini bir konser verdi. Çok akıllıca bir davranıştı.

        3- Üç aylık hamile Gülşen, ziyarete gittiği Hadise’nin plajında sahneye çıkıp şarkı söyledi. Yani Hadise’yi desteklediğini belli etti.

        4- Demet Akalın da Hadise’nin “Benim değil” dediği plaja gidip kapısında fotoğraf çektirerek sosyal medyadan paylaştı. O da “Hadise’ye destek veriyorum” mesajı verdi hayranlarına.

        5- Hadise de hem Gülşen’in “Bangır Bangır”ını, hem de Demet Akalın’ın “Çalkala”sını söylerken görüntü çekip Snapchat’te paylaştı. O da “Bu plajda sık sık Demet Akalın, Gülşen şarkıları çalıyor” mesajı verdi.

        İşte tam bir üçlü koalisyon. Muhteşem bir el ele tutuşma. Gizli mesajlar ve destekler net bir şekilde. Tam da sektörün alıştığı bir bilmece. Ama tabii keşke müzik adına da bir şeyler yapsalar. Mesela Shakira-Rihanna, Jennifer Lopez-Iggy Azalea gibi dünyaca ünlü starlar bir araya gelerek ne güzel düet yapıp klip çekiyorlar. Gülşen-Demet Akalın-Hadise birlikteliğini müzik dünyasında da görmek istiyoruz.

        FOTOĞRAF İNCELEMEK NEYİN KAFASI?

        Ah sosyal medya ah. Birçok kişi, “Çıkacağım, kesin kapatacağım” diyor ama yine de vazgeçemiyor. Beren Saat ile Bergüzar Korel gibi bir an gelecek hepimiz kapatacağız sanırım.

        Cem Yılmaz’ın oğluyla paylaştığı fotoğrafta arkadaki çıplak heykel, Gülben Ergen’in paylaştığı fotoğrafta masadaki içki şişesi konuşulmuş en çok. Artık birçok kişi fotoğrafların köşesini bucağını inceliyor. İçki şişesine ve çıplak heykele söylenmedik söz kalmamış.

        Allah bizi korusun, gerçekten geldiğimiz duruma bakar mısınız? Bu nasıl bir çirkinlik. Bu nasıl bir kötülük. Bu nasıl bir insanları hedef göstermek. Korkunç, gerçekten korkunç.

        BU BAYRAM SNAPCHAT COŞTU

        Neden? Çünkü çok özgür. İstediğiniz her görüntüyü, her fotoğrafı koyabiliyorsunuz. Görüntü alındığı anda kimin aldığını görebiliyorsunuz. Eğer özel birine göndermek istiyorsanız gönderebiliyorsunuz. 24 saat hakkınız var. Bu zaman zarfında görünüyor oluyorsunuz, sonra olmuyorsunuz. Yani her şey açık. O yüzden de bu bayramda Snapchat aldı başını gitti. Normalden daha çok görüntü paylaşıldı. En çok da şunlar:

        - Bol deniz, ayak görüntüsü.

        - Yemek, içki, eğlence görüntüsü.

        - Plaj partisi görüntüsü.

        - En çok Yunan adaları, Ibiza, Mikonos, İtalya gördük.

        - Fendi defilesini bol bol inceledik.

        - DJ kabinlerinde insanların eğlenmesini izledik.

        - Sibel Can, Ebru Gündeş, Demet Akalın konserlerini canlı izledik.

        - Bol bol midye fotoğrafı gördük.

        - Çok insan tavla oynadı, okeye dörtlü aradı.

        SİZ UYURKEN

        - ORTAKÖY’de üstü açık bir araba trafikte ilerliyor. Müziğin sesi sonuna kadar açık, yabancı bir şarkı çalıyor. Arabanın içinde 3 kadın çok dikkat çekiyorlar. Herkes onlara bakıyor. Hatta birkaç kişi “Biz de gelelim mi?” diye laf attı. Arabadaki kadınlar, “Sığmazsınız” diye karşılık verdiler. Trafik yoğun olunca olaya vâkıf olmamak elde değil.

        - Taksim İstiklal Caddesi’nde müzik yapan bir grubu izleyen yabancılar, müziğin ritmine kendilerini bırakıp uzun bir süre dans ettiler.

        Diğer Yazılar