Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON günlerde, “Ver, ver, ver Allah’ım ver. Bana Aleyna Tilki egosu, iddiası, güveni ver, ver Allah’ım ver” diye dolanıyorum.

        Bu nasıl bir egodur. Nasıl iddiadır. Nasıl bir kendinden emin olmaktır. Nasıl tüm bildiğimiz, tanıdığımız, sanatçıları bir kenara itmektir.

        Nasıl, “Durun şimdi bir çekilin, ben geldim” durumudur.

        Nasıl, “Ben 2-3 yaşında stardım, ünlüydüm, sesim güzeldi, herkes tanırdı” iddiası.

        - Nasıl 17 yaşında olup da “Zaten ünlüydüm, bir şey değişmedi hayatımda. Şimdi ülke tanıyor” söylemi.

        Ne diyeceğiz. “Helal olsun” diyeceğiz, alkışlayacağız tabii. Çünkü şarkıları bu kadar gıcıkken nasıl hepimizin diline dolanıyorsa hakkını vereceğiz.

        “Hepimiz Aleyna Tilki’yiz” diyeceğiz tabii. Başka ne yapacağız?

        Bir mekânda şarkı çalarken o mekânda bulunan herkesi coşturuyor, oynatıyor, hatta kendinden geçiriyorsa alkışlamaktan başka ne yapacağız ki.

        **************

        KİM NE İSTİYOR NEBAHAT ÇEHRE’DEN

        MÜNİR Özkul’un sık sık öldüğü yalanı gibi Nebahat Çehre için de biri ya da birileri “Oyunculuğu bırakıyor” diye fısıldıyor. Bu fısıltı da internette hızla yayılıyor. Ve Nebahat Çehre sık sık bu haberi yalanlamak zorunda kalıyor.

        İyi de neden? Bırakın Allah aşkına, kadın taş gibi, fıstık gibi. Ekranda harikalar yaratıyor. Her oynadığı dizide döktürüyor, herkes ondan bahsediyor. Bırakın kadın setlerde kalsın, bırakmasın işi. Hatta bırakırsa “Neden, neden, neden?” diye sorun.

        “Neden bırakıyorsun, yeni nesille ekrana çık” deyin.

        “Taş gibi, fıstık gibisin hâlâ Firdevs Hanım, kimse kıyafeti senin gibi taşıyamıyor, kimse senin gibi rol kesemiyor. Hadi kalk setlere dön” deyin.

        Diğer Yazılar