Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daha önce de yazmıştım. Altunizade Acıbadem Hastanesi’nin VIP koordinatörü Mensure Özbek’in herkese ulaştığını, canı pahasına herkese koştuğunu. Seveni çok ki zaten önceki gün oğlu Hezan’ın düğününde de bunu görmüş olduk. Raffles Hotel’de düzenlenen düğüne 800 konuk katıldı. Neşe ve Tarık Kayar’ın kızları Gizay ile evlenen Hezan’ın düğününde çok farklı da bir konsept vardı. Tüm konuklar bir film karesinden fırlamış gibiydi. Yani konu düğün olunca tabii şaşırtıcı oluyor ama çoğunluk davetiyede yazılan kurala uymuş ve adeta bir düğüne gider gibi değil bir partiye gider gibi hazırlanmıştı. Aileler de çocuklarının düzenledikleri detaylara asla karışmamış ve ortaya muhteşem bir düğün çıkmıştı. Düşünün konuklar 1920’lerden fırlamış gibiydiler. Çünkü düğün Gatsby temalıydı. Hatırlayın Leonardo DicCaprio’nun “Muhteşem Gatsby” filmini. İşte aynen öyleydiler. Düğünde kostümler, müzikler film gibiydi. Ve bu duruma ne erkek tarafı Mensure-Faruk Özbek, ne kız tarafı Neşe-Tarık Kayar, Hezan ve Gizay’a karışmamış. Yani “Aman akrabalar ne der”, “Aman rahat edemezler” dememişler. Gerçekten tebrik ediyorum. Helal olsun. İşte budur. Düğün demek özeldir. Çocuklarını düşünmek budur. Sıkıcı düğünü muhteşem kıldılar.

        ***********

        TARKAN’IN FOTOĞRAF ÖNLEMİ

        Siren Ertan, Aslı Şen, Nuran-Burcu Erçil, Pervin Ersoy, Sedef İybar, Mesude Öztanık, Demet Akbağ gibi ünlülerin katıldığı 800 kişilik düğünde Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu da vardı. Ancak haklı olarak Tarkan bir fotoğraf engeli koydu. Çünkü bir kare fotoğraf çekildiği görülse bunun sonu gelmez ve Tarkan ve eşi Pınar gece boyunca fotoğraf çektirmek zorunda kalırdı. Bizi de konuşurken çeken biri varmış aslında. O kişi de düğünde Tarkan ile fotoğraf çektirmeyi başaran tek kişi. Bizi de o çekip sosyal medya hesabından paylaşmış meğer.

        Tarkan ve Pınar’ın yanına gidip merhaba dedikten sonra, “Önceleri kızdık, eleştirdik ama Tarkan’ın hayatına girdiğin için teşekkürler” diye eşi Pınar ile konuşurken birkaç kez Dilek demişim. Tarkan da haliyle, “Esin, eşimin adı Pınar. Neden soyadını söylüyorsunuz. Bunu birçok kişi yapıyor, sadece sen değil” diyerek beni uyardıktan sonra, “Ama ben Pınar’la mı görünür oldum” diye de sitem etmedi değil. Bu arada Tarkan’ın eşi hayatına girdiğinden bu yana eş-dost-arkadaş ortamında dahi Dilek diyorum. Hatta yazı yazarken bile Dilek yazıp sonra düzeltiyorum. Kusuruma bakmasınlar. Zaten onlara da orada söyledim. Onlar da güldüler. Daha önce de başlarına gelmiş. Küçük bir isim gafından sonra konu haliyle bebeğe geldi. Tarkan çok mutlu olduklarını söyleyip heyecanını dile getirdi. Gerçekten çok tatlı gözüküyorlardı. Gece boyunca parladılar diyebilirim.

        PINAR’IN KIYAFETİ

        Düğün tabii ki 1920’ler konsepti olunca Tarkan’ın eşi Pınar da kıyafetini Gülnur Güneş’e hazırlatmış. Hatırlayın, Tarkan’ın Türk sanat müziği konserlerinin kostümlerini de Gülnur Güneş hazırlamıştı. Düğün için de Pınar’a güzel bir kostüm hazırlamış. Unutmadan, Pınar’ın göbeği iyice belirginleşmiş. Çok güzel gözüküyordu.

        ***********

        CUMA İSTANBUL

        - Bu cuma ilk durak Tarabya’da yeni açılan Yüksel Balık oldu. Keyifli olmuş, mezeleri güzel. Balık yemek kısmet olmadı. Klasik siz de benim gibi meze yiyip balığa sıra getiremeyenlerden misiniz?

        - Alaçatı’nın Esnaf’ı İstanbul’da rekor kırıyor adeta. Hafta sonları değil, hafta içi de tıklım tıklım. Ama Sinderella misali saatler 24.00’ü gösterdiği zaman ışıklar yanıyor, müzik kısılıyor. Müşteri gitmek istemiyor çatalları, bıçaklarıyla tabaklara vuruyorlar ama nafile. Esnaf balkabağına dönüşüyor, bir gün sonra yeniden parti başlıyor.

        - Gizli Kalsın’da yine gizlilik hâkim. Fotoğraf çekmek yasak. Sahnede Dicle şarkılar söylüyor. İki kez ara verdi. Ara verdiği zaman DJ devreye giriyor. DJ’in çaldığı şarkıları Dicle sahneye çıktığında yeniden söylemeseydi iyiydi. Repertuvar kontrol gerek.

        Diğer Yazılar