Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gece hayatında sayısız olaya şahit oldum ve olmaya da devam ediyorum. Artık bazı şeylere şaşırmamam lazım ama "Nasıl ya", "Hadi canım", "Yok artık" diyerek işin içinden çıkamıyorum. Cumartesi gecesi saatler gece yarısını gösterdikten sonra uzun süredir gitmediğim Reina'ya gittim. Malum Reina'nın bu sene Ortaköy'de son yılı. Yakında mal sahibi Ferit Şahenk kendi firmalarının yer aldığı bir kulüp yapacak. Reinada Baltalimanı'na taşınacak. Reina'yı sevdiğim söylenemez. Hatta bin yıl gitmesem aklıma gelmez. O yüzden böyle bir değişim bence çok güzel olacak. Neyse konumuz o değil. Konumuz Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes. Kendisi eğlenmeyi çok seviyor, o yüzden de sık sık karşılaşıyorum kulüplerde. Cumartesi gecesi de mekânda bulunan sarışın, esmer hanımlarla pek ilgilendi maşallah. Herkese mavi boncuk dağıttı. Ama yok. Kimin umurunda ki o Fernandes, o yüzden ellesin. Hiçbir kadın, "Sen ne yapıyorsun" demedi. Oysa ki Fernandes hanımların popolarını bir güzel elleyerek dolaştı. Ki normalde birinin "Sen ne yapıyorsun!" diye tepki göstermesini bekledim. Ama hiçbir kadının da gıkı çıkmadı. Pes... Bu durumda Fernandes'e kızamıyorum ki, kadınlarımız yani ne diyeyim. Üstelik birçoğunun sevgilisi yanındaydı. Gerçekten pes...

        ÖNCE İNKÂR sonra kabul et

        İKİ sene önce Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, ilişkilerini yazdığım zaman kıyameti kopardı. Şimdi ikili birbirlerinden bahsederken “Sevgilim” diye söz ediyor. Üstelik gazete röportajlarında. Yıllardır bu işi yapan biri olarak önce yalan söyleyip sonra el ele çıkanları yazsam sayfalar yetmez. Ben bunlara çok alışkınım. Hem de sayısız kez yalanlandım. En son Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal yaptı aynısını. Yazdığım gün beni yalanlamak için Tuba o dönem evli olduğu eşiyle Mirgün de çocuğunun annesiyle ortaya çıkıp beni yalanladı. Üstelik Mirgün Bey’in arkadaşı bana Twitter üzerinden “Önüne geleni gazeteci yapıyorlar” diye söylenmedik söz bırakmadı. Ama sonra ne oldu? Neyse olan oldu. Herkes kendinden memnun. Hatta iki kadın Twitter’da birbirine bile girdi. İşte biz yalanlanan gazeteciler ne yapıyoruz bu durumda biliyor musunuz? Uzaktan izliyoruz. Magazin dünyasının en baş kuralıdır bu yalanlanmak. Bu ne ilk ne de son olacak. Ve sonra da sanki hiçbir şey olmamış gibi böyle “Sevgilim” açıklamaları havada uçuşur. Klasik hareketler.

        BÖYLE BİR TÖRENİMİZ YOK

        ŞU oturma planına bakar mısınız? Pazar gecesi gerçekleşen Golden Globes'da starların oturacağı yerler. Gece yarısından sonra kırmızı halı töreni başladı. 03.00'te de ödül töreni. Bitene kadar izledim. Kıyafetler, sunumlar, törenin akışı. Yok bizim memlekette bir gün böyle bir tören izlediğim zaman ben de huzura ereceğim. Ama yok. Bizde de bütçeler var, imkânlar var. Ama böyle kusursuz bir tören yapacak ekipler kurulamıyor. Bu arada Jodie Foster hiç yaşlanmıyor. Kate Hudson acayip güzeldi, Miranda Kerr ve Sofia Vergara çok seksiydi.

        Siz uyurken

        ■ REİNA 03.00, tuvalet önünde iki kız bir erkek oturmuş. Kız ayakkabılarını çıkarmış ve ayağını elleriyle ovalıyor. Nefret ediyorum bu görüntülerden.

        ■ ABİYE 04.00, Utku sahnede şarkılarını söylüyor, kendisini izlemeye gelen kadın hayranlarına da arada takılıyor. Mekânda erkekten çok kadınlar var. Hepsi de hemen hemen yalnız.

        ■ SCOTH 05.00, bir kadın tuvalette telefonla konuşuyor. Sevgilisine “Ya gerçekten evde tam uyumaya hazırlanıyordum. Zorla çıkardılar. Tamam çok geç kalmam eve giderim” diyordu. Ama saat zaten sabah olmuş.

        Muhakkak yapın

        ■ Kumkapı Talip Rakı Balık’ta keyif yapın. Eski Kumkapı anılarınızı tazeleyin.

        ■ Sapanca Richmond Nua Spa’da bir gün bile olsa İstanbul’un kalabalığından, telaşesinden, trafiğinden uzaklaşın.

        ■ Esnaf lokantasında yemek yiyin. Fatih Mahmut Usta’nın mutfağına dalın. Patlayana kadar yiyin. Özellikle kuru fasulyeyi çok iyi yaparlar.

        ■ Unkapanı’ndaki küçük el arabasında satılan nohut pilav yiyin. Taksicilere aldırış etmeden sıraya girip tadına bakın.

        ■ Mısır Çarşısı’nda Dorukoğlu’ndan kahvaltılık alın. Kuş sütünün eksik olmayacağı bir pazar kahvaltısı hazırlayın.

        Diğer Yazılar