Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berfu Yenenler'den Mete ve Eser Yenenler paylaşımı: Neydik ne olduk - Magazin haberleri
        1

        Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

        2

        Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Berfu Yenenler'den yeni paylaşım geldi.

        3

        "ZAMAN NE HIZLI..."

        Yenenler, bu kez oğlu Mete'ye hamileyken verdiği pozun benzerini, Eser Yenenler ile bebeklerini kucaklarına aldıktan sonra da verdi. Fotoğrafları takipçileriyle de paylaşan Yenenler, gönderisine, "Zaman ne hızlı... Bu göbüşteydin Mete. Neydik ne olduk." notunu düştü.

        4

        "ESER'E DM'DEN YÜRÜDÜM"

        2015 Miss Turkey 4. Güzeli Berfu ve Eser Yenenler çifti, geçtiğimiz günlerde tanışma hikayelerini anlatmıştı. Berfu Yenenler, "Eser'e Instagram'dan, DM'den (Özel mesaj) yürüdüm. Yakışıklı ve komik adam diye ilk adımı attım. İlk mesajım 'Hey!' idi. O da bana 'Ney?' diye cevap verdi. Sonra Eser de baktı, güzel kız, mühendis, Miss Turkey falan... Sonra biz birbirimizi görmeden 9 ay mesajlaştık." demişti.

        5

        "BERFU HAYATIMI YÖNETTİ"

        Eser Yenenler ise, "Ben de hem Türkiye güzeli hem de mühendis olunca inanmadım, fake (sahte) gibi geldi aslında ilk başta. 9 ayda hayatımın çok depresif bir dönemindeydim. Hiç tanımadığım biri dert ortağı oldu bana. O kadar doğru bir zamandı ki... 9 ay uzaktan hayatımı yönetti aslında... Sonra 'Bir arayayım' dedim. Konuştuğumuz da 'Annem ile arabayla kaza yaptım' dedi. Çok tatsız bir konuşma oldu. Hoşlanmadık konuşmadan, sonra tekrar mesaja döndük. 2 ay daha mesajlaştık, ardından ben stand-up'ıma davet ettim." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Ünlü komedyen, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        'Beni ilk önce bir sahnede görsün' dedim. Ben oyunu başka masaya oynadım. Ortam karanlıktı, tipini de bilmiyordum. O masadaki kızdan hesap da almadılar. Sonra kulise davet ettim. Hiç oynadığım kişi değildi. Sonra kuliste sarılınca, sanki yıllardır tanışıyormuşuz, birlikteymişiz gibi hissettik sonra da hiç ayrılmadık.

        7

        "EVLİLİKTE BELİRLEYİCİ OLAN BENİM"

        Evlilikleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan çiftten Berfu Yenenler, "Eser çok kararsız ve sallantılı biri. Evlilikte kararları ben veriyorum. Eser'in yönlendirmeye ihtiyacı oluyor genelde. Çok fazla karar veriyorum. Kendi kararım, iki çocuğun kararı bir de Eser'in kararı var. (Gülüyor)" diye konuşmuştu. Eser Yenenler de eşinin bu açıklamalarına, "Bu o kadar beni mutlu ediyor ki. O restoran kararı bile beni mutlu ediyor. Bana hayatımdan yıllar kazandırıyor. Her kararı ona bırakmış durumdayım." diye yanıt vermişti.

        8

        "MISS TURKEY'DEKİ ŞAKAMIZDA CİNSEL İMA YOKTU"

        Sunuculuklarını üstlendikleri Miss Turkey 2021'de, aralarında geçen diyalog hakkında da konuşan ünlü çift, yapılan şakanın abartıldığını söylemişti. İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten Berfu Yenenler'e eşi Eser Yenenler, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" demişti. Berfu Yenenler'in eşine verdiği cevap kahkaha tufanı koparmıştı. Berfu Yenenler'in, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" sözleri çok konuşulmuştu.

        Berfu Yenenler, konuyla ilgili "Biz kendimizle dalga geçebilen ve eleştirebilen insanlarız. Kendimizi eleştirince, bazı insanlar 'bunlar kaldırabiliyorlar, biz de eleştirelim, taşlayalım' diyebiliyorlar. Eleştirileri kaldırıyoruz ama gerçek olmayan konular hakkındakiler manasız. Miss Turkey gecesindeki şakamız da hiç cinsel iması olmayan bir şakaydı. Erkekler böyle şakalar yapılınca gülünüyor. Ama alışacaklar. Konuyla ilgili gelen yorumlara dava açmadık. Kompleksli insanlar değiliz." demişti.

        9

        Eser Yenenler ise, "Ben buna bozulmadım. Provada yapılan bir şakaydı aslında, bilerek yapıldı yani. Miss Turkey, dijitalde yayınlanıyordu onun da rahatlığıyla yaptık. Edep ve ahlak üzerinden dönüşmesi biraz korkunç oldu." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ