Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berfu Yenenler: Sonunda eşitlendik - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de aynı sene ekim ayında kucaklarına almıştı.

        Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna 'Mete' ismini vereceğini duyuran Yenenler, hamileliğinde 33. haftaya girdi.

        2

        "SONUNDA EŞİTLENDİK"

        İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, eşi ile ayna pozunu paylaştı.

        25 yaşındaki Yenenler, fotoğrafına "Sonunda eşitlendik" notunu düştü.

        Berfu Yenenler'in karesi kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        KUZEY'İN YATAĞINA TAHLİYE EMRİ!

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, geçtiğimiz günlerde oğulları Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkartmıştı.

        Kuzey'in beşiğine "Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba..." notunu asan Berfu Yenenler, "Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "HEYECANDAN YERİMDE DURAMIYORUM"

        Karnı burnunda yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Berfu Yenenler, gönderisine şu notu düşmüştü:

        Göbüş güncellemesi... 32. haftaya girmiş bulunuyoruz. Bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorum. Sonlara geldikçe de heyecandan, meraktan yerimde duramıyorum resmen. Mete Emmi Bey; sağlıkla gelir misiniz efendim? Buralarda sizi bekliyoruz.

        5

        BERFU'YU SİNİRLENDİREN YORUM

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, bir takipçisinin "Ne kadar meraklısınız karın göstermeye, ayıp valla" yorumuna yanıt vermişti.

        O kullanıcıya sinirlenen Berfu Yenenler, "Niye içinde kendi çocuğumu taşıdığım karnım ayıp oluyor, çok pardon?" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ÇOK ŞÜKÜR"

        Yenenler, ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Vücudumun bir parçasının gözükmesi neden ayıp olsun? O parçanın içinde çocuğumu taşıyorsam neden vücudumla gurur duymayayım, neden göstermeyeyim, neden sevmeyeyim? Bunlar nasıl akıllar, nasıl fikirler arkadaşlar ya? Canım karnım, canım vücudum... Bunları yaşayabildiğim için çok teşekkür ederim, çok şükür...

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ