Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro 'Bir Terennüm' 8 Mart’ta Alan Kadıköy’de

        Ortak akılla üretme prensibinden yola çıkan Türkiye’nin ilk içerik şirketi Orchestra Content’in, deneyimli tiyatrocu Şebnem Sönmez süpervizörlüğünde hayata geçirdiği Orchestra Theatre, yeni oyunu 'Bir Terennüm' ile seyirciyle buluşacak.

        Firuze Engin’in kaleme aldığı, Gülhan Kadim’in yönetmen koltuğuna oturduğu 'Bir Terennüm'de, sahneyi İpek Türktan ve Tolga İskit paylaşıyor. 'Bir Terennüm' prömiyerini 8 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’de gerçekleştirecek.

        OYUNUN KONUSU

        1935’ten günümüze bir ailenin içinde dolaşıp duran bir şarkı, geçmişten ziyarete gelen konuklar, elden ele dolaşan bir avuç fındık, içinde ruhların, kalplerin durmadan yer değiştirdiği Çamlıca’da bir ev. Ailenin komik, içli, tuhaf, sır dolu insanları; İstanbul’un farklı zamanlardaki sokağa çıkma yasağı günlerinde birbirleriyle buluşur, hafıza zamanı parçalar, her bir parçayı tekrar, tekrar çağırır. Ve bir terennüm bu buluşmalara eşlik eder.

        08.03.2023 Çarşamba, 20.30 - Alan Kadıköy

        11.03.2023 Cumartesi, 20.30 - Kumbaracı50

        14.03.2023 Salı, 20.30 - Baba Sahne

        30.03.2023 Perşembe, 20.30 - Oyun Atölyesi

        26.04.2023 Çarşamba, 20.30 - ENKA Oditoryumu

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ