Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme - Magazin haberleri
        1

        Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin, özel jet bulamayınca yolcu uçağını kapatmasının yankıları sürüyor. Hakkında çok sayıda tweet atılan Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim" demişti.

        Son olarak, kurucusu olduğu 'Umuda Koşanlar Derneği'nde yaptığı çalışmalarla bilinen eski oyuncu Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'na göndermede bulundu.

        2

        "ONLAR EN İYİSİNİ HAK ETMİYOR MUYDU?"

        Afrika'da yardıma muhtaç çocukların fotoğraflarını yayınlayan Özçelik, "Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?" mesajını paylaştı.

        3

        NE OLMUŞTU?

        Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, şehirden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

        4

        "TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ"

        Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada gündem olurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.

        5

        Oyuncu Şebnem Bozoklu da Subaşı'nı Instagram paylaşımı ile ti'ye almıştı. Bindiği vapurun videosunu çeken Bozoklu, 'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' notunu düşmüştü.

        6

        "HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK ETTİĞİMİ BİLİYORDUM"

        Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, ardından kendisine gelen eleştirilere yayınladığı gönderi ile yanıt vermişti. Sevgilisi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ