Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polonyalı turist denizde öldü Bodrum'da ceset şoku Serinlemek için girdiği denizde öldü Cenazenin yanında güneşlendiler

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil yapan Polonyalı 67 yaşındaki Zbigniew Swend'in, serinlemek için denize girdikten bir süre sonra suda hareketsiz yattığı görüldü. Kıyıya çıkartılan Swend'in öldüğü belirlenirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsiye gönderildi.

        Öte yandan, cenazenin ve cenaze aracının yakınında denize girip güneşlenenler dikkati çekti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Polonya uyruklu 67 yaşındaki Zbigniew Swend, kadın arkadaşı 57 yaşındaki Waclawa Rydz ile dün akşam saatlerinde tatil için ilçeye geldi. Bitez Mahallesi'ndeki bir otele yerleşen ikiliden Swend, bugün öğlende serinlemek için, plaja gitti. Bitez Sahili'nden denize giren Swend'in bir süre sonra suda hareketsiz yattığını görenler yardıma koştu. Swend denizden çıkartılırken durum, sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine plaja gelen acil yardım ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren kalp masajına rağmen Swend, kurtarılamadı. Boğulduğu sanılan Zbigniew Swend'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ülkesindeki bir şirkette büro çalışanı iken emekli olan Zbigniew Swend'in ölüm haberi üzerine hemşire arkadaşı Waclawa Rydz, gözyaşlarını tutamadı. Turistlerin konakladığı otel işletmecisi Celal Vural, "Daha dün (perşembe) geldiler. Öğlenden önce alkol aldı. 5 kadeh içki içmiş. Plaja giderken gördük. Şezlonga oturdu. Aradan fazla geçmeden bu olay oldu. Ne zaman suya girdi görmedik. Suyun içinden gençler çıkarmış" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ