İki genç kız birlikte 3. kattan düştü! Çarşaf koptu!
İstanbul'da, yetiştirme yurdundan kaçıp geldikten sonra babasının eve kilitlediği 16 yaşındaki H.U. ve aynı yaştaki arkadaşı A.R., 3'üncü katın penceresinden kaçmaya çalışırken sarkıttıkları çarşafın kopması sonucu düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kızlardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi
İstanbul'da olay, Küçükçekmece ilçesi Gültepe Mahallesi İkbal Sokakta bulunan 5 katlı apartmanın 3'üncü katında sabah saatlerinde meydana geldi. Bir süre önce eşini kaybeden Ö.U., kızı H.U.'yu (16) yetiştirme yurduna verdi.
BABA, 2 KIZI DA ODAYA KİLİTLEDİ
DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, H.U., bugün arkadaşı A.R. (16) ile birlikte yurttan kaçarak babasının evine geldi.
Durumu fark eden Ö.U., kızını ve arkadaşını dışarı çıkmamaları için odaya kilitledikten sonra yurt yetkililerine bildirdi.
ÇARŞAFLA 3. KATTAN İNMEYE ÇALIŞTILAR
Bunun üzerine kızlar, binanın 3'üncü katındaki dairenin penceresinden çarşaf sarkıtarak kaçmak istedi. Ancak aşağıya inmeye çalıştıkları sırada çarşafın kopmasıyla kızlardan biri zemine, diğeri ise kömürlük çatısına düştü.
YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye götürdü. Yaralılardan A.R.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
BABA GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri dairede incelemelerde bulundu. Ekipler baba Ö.U.’yu gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.