Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Khloe Kardashian'dan Kylie Jenner'a tepki: Hiç bu kadar korkunç bir şey görmemiştim! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü rapçi Kanye West (44), gelecek albümü 'Donda'nın üçüncü dinleme partisinin kapanışında 2014'te evlendiği dört çocuğunun annesi Kim Kardashian (40) ile düğünlerini tekrar canlandırmak için kamera karşısına geçti.

        2

        West'in bu projesine bir destek ise Kardashian'ın kız kardeşi Kylie Jenner'dan geldi. Jenner, ünlü rapçinin partisinde çektiği kareyi Instagram hesabından yayınladı.

        3

        KHLOE'DEN KYLIE'YE TEPKİ

        Ancak bu durum Kim Kardashian'ın diğer kardeşi Khloe Kardashian'ı rahatsız etti. Kardashian, Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunarak, Jenner'a, "Hiç bu kadar korkunç bir şey görmemiştim" sözleriyle tepki gösterdi.

        4

        EŞİNİN SOYADINI KULLANMAYA DEVAM EDECEK

        Öte yandan geçtiğimiz günlde Kim Kardashian'ın boşandıktan sonra eşi Kanye West'in soyadını kullanmaya devam edeceği iddia edilmişti.

        TMZ'nin haberine göre; Kim Kardashian, dört çocuğuyla aynı soyadı paylaşmayı önemsiyor ve bu nedenle çocukları North, Psalm, Chicago ve Saint gibi o da aynı 'West' soyadını taşıyacak.

        5

        İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

        Tam adı Kanye Omari West olan rapçi ise adını basitleştirmek, sadece 'Ye' olmak istiyor. Adını resmileştirmek için mahkemeye başvuran West de sosyal medyada hesaplarındaki biyografi kısmına bu ismi eklemişti.

        ÜÇ YIL ÖNCE AÇIKLADI

        Ünlü rapçi, 2018 yılında da Twitter hesabından yazdığı mesajda, "Resmi olarak Kanye West olarak biliniyorum. Adım ‘Ye" demişti.

        6

        KIM'E ÖZEL ŞARKILAR

        Kardashian ile dostane ilişkisini sürdüren West'in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian'a yazdığı "Sevgilim bana geri dön." benzeri şarkı sözleri, yeni albüm tanıtımlarında hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

        Yeni albümünde yer alan 'Love Unconditionally' adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ