Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Khloe Kardashian'dan "Uzaylıya benziyorsun" yorumuna cevap - Magazin haberleri
        1

        Reality show yıldızı Khloe Kardashian, Instagram hesabından kendisine 'Uzaylı' benzetmesinde bulunan bir sosyal medya kullanıcısına kayıtsız kalmadı.

        2

        "BENİ BLOKLAYABİLİRSİN"

        Kardashian, bir takipçisi tarafından geçirdiği estetik operasyonlar sonucu sık sık değişen görüntüsü nedeniyle eleştirildi. Aynı kişi Khloe Kardashian'dan 'Uzaylı' diye söz etti.

        36 yaşındaki Kardashian, söz konusu kişiye, "Böyle hissettiğin için üzgünüm. Beni bloklamak için her hakka sahipsin" diye seslendi.

        3

        Khloe Kardashian, kendisinin yaptığı paylaşımlarda, sessizlik içinde acı çeken insanlara yardımcı olmaya çalıştığını ileri sürdü. Ünlü isim, sosyal medya üzerinden yanıt verdiği kişi, yıldızın rol aldığı bir reklam filmine gönderme yaparak, "Nasıl bir ilaç şirketi, geçirdiği estetik ameliyatlar sonucu yaratığa benzeyen birini kendi sözcüsü olarak seçer ki?" diye yorum yapmıştı.

        4

        FİLTRESİZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE DÜŞTÜ

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda markasının çekimleri için kamerası karşısına geçen ve leopar desenli bir bikiniyle poz veren ünlü yıldızın filtresiz görüntüleri internete düşmüştü.

        5

        TEPKİLERE CANLI YAYINDA YANIT VERDİ

        Reality show yıldızının ekibi, bu fotoğrafın kaldırılması için çok uğraşmıştı fakat birçok internet sitesine sızdırıldığı için başarılı olamamışlardı. Kardashian, sosyal medyadaki tepkilere daha fazla dayanamayarak Instagram'da canlı yayın başlattı ve soyunarak vücudunu sergilemişti.

        6

        "DAYANILMAZ!"

        Kardashian, ardından "Mükemmel değilim ama size söz veriyorum, hayatımı her gün olabildiğince dürüst, empati ve nezaketle yaşamaya çalışacağım. Hata yapmıyorum demiyorum. Ama yalan söylemeyeceğim. Halkın benim için belirlediği imkansız standartlara ulaşmaya çalışmak neredeyse dayanılmaz" diye konuşmuştu.

        7

        Khloe Kardashian, hayranları tarafından sık sık estetik müdahaleler nedeniyle eleştiriler alıyor. Instagram’da kullandığı filtrelerin gerçekçi olmadığı yönünde de yorumlar alan Kardashian ile ilgili 2019 yılında da burun estetiği yaptırdığı yönünde spekülasyonlar çıkmış ancak bu konuda hiçbir açıklama yapılmamıştı.

        8

        "ÇİZGİLERİMİ SEVİYORUM"

        Kardashian şubat ayında kalçalarının bir fotoğrafını paylaşarak “Çizgilerimi seviyorum” diyerek çatlakları konusunda samimi bir duruş sergilemişti.

        9

        Tristan Thompson ile ilişkisinden bir kızı olan Khloe Kardashian'ın kişisel serveti ise 50 milyon dolar.

        Aylık güzellik masrafı ise 145 bin doları bulan Khloe Kardashian da kardeşleri Kim, Kylie ve Kourtney gibi büyük değişim geçirdi.

        10

        Khloe verdiği kilolar ve estetik operasyonlarla zamana karşı yarışıyor.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ