Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kourtney Kardashian ve Travis Barker yasal olarak evlendi
        1

        Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatanı geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (43), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (46) ile 2021 yılının şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Ünlü çiftin, geçtiğimiz ay Las Vegas'ta nikah masasına oturduğu ancak sonrasında yasal olarak evlenmediği ortaya çıkmıştı.

        Kardashian ve Barker, geçtiğimiz pazar günü Santa Barbara'da resmen evlendi.

        3

        Travis Barker, tören için siyah bir takım elbise tercih ederken, Kourtney Kardashian ise beyaz mini bir elbise giydi. Çiftin, nikahında da az sayıda kişi yer aldı.

        4

        Kardashian ve Barker, arkasında "yeni evli" yazan eski model üstü açık siyah bir arabayla törenden sonra kutlama yerine geçti.

        5

        Kourtney Kardashian'ın, törenin ardından saçına duvak takması da dikkatlerden kaçmadı.

        6

        "ÖLÜM BİZİ AYIRANA KADAR..."

        Kardashian, nikahtan sonra Barker ile pozlarını da sosyal medya hesabından "Ölüm bizi ayırana kadar..." notuyla yayınladı.

        7

        "AİLE ÇOK HEYECANLI"

        People'a konuşan bir kaynak, çift için "Çok yakında gerçekleşecek olan büyük İtalyan düğünlerinden önce yasal olarak evlenmek zorunda kaldılar. Tüm detaylar ayarlandı ve tüm aile çok heyecanlı." ifadelerini kullandı.

        Kourtney Kardashian'ın kendisi gibi ünlü olan kız kardeşlerinin ve çocuklarının nikah töreninde ve sonrasındaki kutlamada yer almaması dikkat çekti.

        8

        SAHİLDE ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ

        Kardashian ile Barker, nişanlandıklarını ise geçtiğimiz yıl ekim ayında sosyal medyadan duyurmuştu. Barker, sevgilisine California'nın Montecito kentinde sahilde oluşturulan romantik bir ortamda evlenme teklifinde bulunmuştu. Kourtney Kardashian da büyük bir mutlulukla bu teklife "Evet!" yanıtını vermişti.

        9

        Kim Kardashian, ablasının bu özel gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kourtney'in tektaşı da paylaşılan fotoğraflar arasındaydı.

        10

        ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Kardashian ve Travis Barker, birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar." demişti.

        11

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        12

        Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ