Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Çocuk 'Kral Şakir', Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da

        Grafi 2000 ve Varol Yaşaroğlu imzalı % 100 yerli animasyon dizisi 'Kral Şakir', 25 Kasım'dan itibaren Cartoon Network'ün Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da yayın yapan kanalında başlıyor. Kral Şakir bu yayın aracılığıyla, Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt ve Katar'ın da içinde olduğu 19 ülkeden milyonlarca çocuk ile buluşuyor.

        .png
        .png

        Türk bir aslan ailesinin başından geçen olayları eğlenceli ve neşeli bir dille anlatan 'Kral Şakir', Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da 'Laith The King' adıyla yayınlanacak. Arapça'nın 8 ayrı lehçesi kullanılacağı 'Kral Şakir'deki isimler Arapça'ya çevrilecek.

        'Kral Şakir'in Türk kültürünü yansıttığını belirten Varol Yaşaroğlu, "Kral Şakir ilk kez yayınlandığı 2016 yılından bu yana uzun bir yol kat etti ve 7'den 70'e birçok kişinin sevgisini kazandı. Cartoon Network, Türkiye ile bu sevgiyi hak ettiği yere ulaştırmak için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Kral Şakir gibi güçlü karakterleri olan ve Türk kültürünü yansıtan yerli yapımları sadece Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da değil dünyanın birçok ülkesi ile buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ