Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’den ilk fragman
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’in ilk fragmanı yayınlandı. Başrolünde Ecrin Su Çoban’ın yer aldığı filmin çekimleri geçtiğimiz haftalarda Antakya’da tamamlanmıştı. 12 Ağustos’ta beyazperdede yerini alacak filmden ilk fragman da geldi.

        Yönetmenliği Burak Kuka’ya senaryosu ise Erçin Sadıkoğlu’a ait olan 'Masal Şatosu: Gizemli Misafir’de, Neşe' ve arkadaşları hayranlarını bu kez masal diyarına götürecek. 'Neşe ile aksiyon ve eğlence dolu bir maceraya atılacak olan çocuklar unutamayacakları bir seyir deneyimi yaşayacak.

        Filmin Konusu: 'Neşe' ve arkadaşları ışıl ışıl süsledikleri evlerinde parti hazırlığındayken, bir misafir tarafından kapıları çalınır. Kimsenin tanımadığı bu çocuk, masal diyarından gelen ve hafızası bir hata ile silinen bir prenstir. Sihirli misafirleri 'Prens', masal diyarının neşesidir ve onun Dünya'da kaldığı her an masal diyarına mutsuzluk hakim olacaktır. 'Neşe' ve arkadaşları hiç bilmedikleri mistik ortamları keşfederken, maceradan maceraya atılarak 'Prens'i ait olduğu yere göndermek ve masal kahramanlarının neşesini geri kazandırmak için aksiyon ve eğlence dolu bir serüvene atılırlar.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ