Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro 'O Gece'ye ünlü akını

        AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu'nun yeni oyunu 'O Gece', önceki akşam Artı Sahne Mecidiyeköy'de ilk kez seyirci karşısına çıktı. Oyunun ilk gösterime Nevra Serezli, Bennu Yıldırımlar, Özge Özder-Sinan Güleryüz, Furkan Palalı, Yosi Mizrahi, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Ayşegül Ünsal, Aslı Tosya, Mahmut Fazıl Coşkun da katıldı.

        Özlem Saraç'ın kaleme aldığı, Bilge Emin'in yönettiği 'O Gece'de Şencan Güleryüz, Begüm Birgören, Tolga Güleç, Gözde Çığacı ve Cahit Gök rol alıyor. Cast çalışmasını Gülden Avşaroğlu'nun, yönetmen yardımcılığını Ekim Deniz Görk'ün, dramaturjisini Günay Ertekin'in yaptığı oyunun koreografisini Aslı Öztürk, kostüm tasarımını Senem Gelgi, sahne ve ışık tasarımını ise M. Nurullah Tuncer hazırladı.

        'O Gece'nin Konusu:

        'Sıla', yorgun düştüğü evliliğinde 'Ulaş' ile yolları ayırmaya karar vermiştir. 'Ahu' ile kariyer evliliği yapmaya hazırlanan 'Erdem'le, garsonluk yaptığı kulüpte yolları kesişir. Sorunlu ilişkilerinden kaçarak bir araya gelen 'Sıla' ve 'Erdem', umudu birbirlerinde ararlar, ancak acemice geçirdikleri ilk gecede olanlar olur. 'Sıla'nın nefesi kesilir, olduğu yere yığılır kalır. 'Erdem' başına gelenleri sadece ortağı, yakın arkadaşı 'Aydın'a anlatır ve ondan yardım ister. Artık ortada bir ölü vardır ve işin içinden sıyrılmak o kadar kolay olmayacaktır. Durumu 'Ahu'nun da öğrenmesiyle, sıkı bir suç ortaklığı kurulur. 'Erdem', 'Aydın' ve 'Ahu' itibarlarını korumak adına keskin bir manevra yapar ve o geceyi yeniden yazarlar. Büyük bir suç ve yalan üzerine hayatlarına yeniden yön verirler. Ancak bir parça itibar için çabalarken, seçimlerinin kendilerini itibarsızlaştırdığının farkında bile olmazlar... Hayat, seçimlerimizle var eder bizi. Seçimlerimizi yaparken ihtiyacımız olan tek güç cesarettir, çünkü kendi varlığını ortaya koyabilmek cesaret işidir.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ