Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sophie Turner: En sevdiğim görsel sanat parçası... - Magazin haberleri
        1

        Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinden sonra X-Men: Dark Phoenix'te rol alan ve son olarak Broken Soldier'ın çekimlerini tamamlayan ve Sophie Turner merak edilenleri anlattı.

        2

        Anne olmaya hazırlanan oyuncu takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

        24 yaşındaki aktris, İngiltere’yle ilgili en çok özlediği şeyleri sıraladı: “Çikolatalar, insanlar, mizah, ailem ve arkadaşlarım.”

        3

        Ünlü yıldız, Wes Anderson, Taika Waititi ve Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışmanın hayalini kurduğunu söyledi.

        4

        Turner, Jonas Kardeşler’in üyesi eşini de övmeyi ihmal etmedi. Grubun en sevdiği şarkılarının ‘Fly With Me’ ve ‘Hesitate’ olduğunu belirten oyuncu, bir takipçisinin, “En sevdiğin görsel sanat parçası nedir?” soruna ise şu yanıtı verdi: “Joe Jonas.”

        5

        Elle dergisine verdiği röportajda eşi Joe Jonas ile tanışma hikayelerini anlatan 24 yaşındaki İngiliz oyuncu, Jonas'a karşı büyük bir önyargı taşıdığını hatta tam bir onu tam bir pislik zannettiğini itiraf etmişti.

        6

        Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında evlendiği Jonas Brothers grubunun solisti Joe Jonas hiçbir zaman öyle büyük hayranı olmadığını söyleyen Turner, eşiyle ilk randevusuna kendini güvende hissetmek için erkek arkadaşlarıyla gittiğini açıklamıştı.