Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise galaya kendi kullandığı helikopterle gitti
        1

        Hollywood yıldızları başrolde oynadıkları filmlerin galalarına genellikle lüks otomobilleriyle katılırken Tom Cruise, meslektaşlarının aksine farklı bir yol tercih etti.

        2

        Cruise, önemli rollerden birini üstlendiği "Top Gun: Maverick" adlı filmin Kaliforniya San Diego'daki USS Midway Hava Üssü'nde düzenlenen galasına kelimenin tam anlamıyla "gökyüzünden indi."

        3

        Helikopter pilotu sertifikası da bulunan 59 yaşındaki aktör, filmin galasına kendi kullandığı helikopterle gitti.

        4

        Rol aldığı filmlerde tehlikeli sahnelerde bile genellikle dublör kullanmayan Tom Cruise, böylece galaya en gösterişli şekilde giden oyuncu oldu. Ünlü aktörün kullandığı helikopterin üzerinde yer alan ve filmin adını taşıyan logo da dikkatlerden kaçmadı.

        5

        İLK TOP GUN FİLMİNDE DE OYNAMIŞTI

        Tom Cruise, 35 yıl önce rol aldığı ilk "Top Gun" filmi sayesinden kariyerinde hızlı bir yükselişe geçmişti. O ilk filmin devamı niteliğinde olan "Top Gun: Maverick", ABD ordusundaki pilotların hikayesini anlatıyor.

        6

        Yönetmenliğini Joseph Kosinski'in üstlendiği "Top Gun: Maverick" filminde Tom Cruise'un yanı sıra; Val Kilmer, Jennifer Connelly ve Miles Teller gibi oyuncular da rol alıyor.

        7

        İlk "Top Gun" filmi ise 1986 yılında çekilmişti. O filmin yönetmen koltuğunda ise Tonny Scott oturmuştu. O yıl 25 yaşında olan Cruise'un yanı sıra; Val Kilmer, Kelly McGillis ve Anthony Edwards da kadroda yer almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ