Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Ünlülerden "Ayda Gezgin" paylaşımları - Magazin haberleri
        1

        İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı'nda 91'nci saat mucizesi yaşandı.

        3 yaşındaki Ayda Gezgin, enkaz altından sağsalim kurtarıldı.

        2

        Küçük Ayda'yı enkazdan çıkaran ekipte yer alan İHH Kurtarma ekibi üyesi, "Çok güzel gülümsüyordu. Sanki hiç enkazda değilmiş gibi, çok sevindik" şeklinde konuştu.

        3

        Ünlü isimler de mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

        İşte ünlülerden "Ayda Gezgin" paylaşımları...

        4

        BERGÜZAR KOREL

        Ah annem, ah yavrum, ah bebeğim... Dua edin, ne olur yaşasın. Ayda bebek... Mucizemiz, umudumuz. 'Çok güzel gülümsüyordu, enkazdan çıkmamış kadar güzeldi.' Kahramanlarımız; ayağınıza taş değmesin. Allah'ım sizi hep korusun.

        5

        FAHRİYE EVCEN

        Uzun uzun baktım bu fotoğrafa... İçinde sevgi var, umut var, güzel ruhlar var, çaba, mücadele ve zafer var. Dayanma gücü var. 65 saat var, 91 saat var. Biraz endişe, biraz kaygı var. Sabır var, şefkat var, inanç var, muhtemelen ölüp ölüp dirilen bir anne var. Hayat var, mutluluk var, biraz gürültü, biraz sukunet var, güven var. O elleri sımsıkı tutan minicik ellerinizden öperim Elif ve Ayda...

        Size sımsıkı sarılmak istiyorum. Tutulan ellere de nasıl teşekkür etsek az. Kurtarma ekiplerine sonsuz teşekkürler. Sizin hakkınız nasıl ödenir? Bize sevginin gücünü bir kez daha hatırlattığınız için teşekkür ederiz. Nasıl ki ateş ışığın başlangıcıysa, sevgi de varolmanın başlangıcı...

        6

        AYLA ÇELİK

        Çok şükür... Binlerce şükür... Tüm kurtarma ekiplerine binlerce şükür ve teşekkür... Günlerdir canlarını ortaya koydular, canlarımız için. Bir minik yavrumuz daha hayata döndü onların ellerinde.

        7

        CEYHUN YILMAZ

        Onca güzel insanın 'boşuna' çabalamadığının kanıtı.. Yorgunluğun 'hiç' olduğu anın sebebisin; Ayda... Çabalan herkese minnet doluyuz.

        8

        BENGÜ

        Hoş geldin Ayda, hoş geldin yavrum, hoş geldin... Allah'ım sen çok büyüksün. Tüm arama kurtarma ekipleri hepimizin hakkı size helal olsun. Hoş geldin Ayda...

        9

        DENİZ SEKİ

        Bir değil, binlerce şükür... Bugün umudumuz senin gülen yüzün oldu. Aramıza tekrar hoş geldin güzel kızım. Ayda...

        10

        KUBAT

        Ayda kuzumuz 91. saatte kurtarıldı. Umut hep var... Arama kurtarma ekipleri; cansınız can. Kalbimiz, dualarımız seninle...

        11

        BAŞAK DİZER

        Hakikaten dünyanın bütün ışıkları yüzüne yansımış sanki... Mutluluktan ağlattın hepimizi. Mucizemiz, umudumuz oldun güzel Ayda... Annene kavuş hemen. Uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrün olsun. Amin...

        12

        ESRA EROL

        Ayda'm sizler direnişin, mucizenin adısınız...

        13

        MUSTAFA CECELİ

        Mucizeler yaratan Allah’a şükürler olsun... Canla, başla çalışan, geceyi gündüze katıp, hayatlar kurtaran ekiplerimize helal olsun.

        14

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Sizler için ne yapılsa yetmez, az kalır şükürler... Hoş geldin evlat! Hoş geldin Ayda! Seni bize yeniden getiren tüm kahramanlarımız; iyi ki varsınız.

        15

        BERFU YENENLER

        Ya nasıl güzel bir sabah bu... Sen mükemmelsin, mükemmelsin, mükemmelsin...

        16

        FULDEN URAS

        Mucizenin fotoğrafı bu... Günlerdir uykular haram. Bu acıyı empati yapıp, yüreğinde hisseden hepimize. Gelecek haberlerle mutlu oluyor ya da umutsuzluğa kapılıyoruz.

        Hiç tanımadığımız insanların hayatta kalma savaşları için. İzmir depreminde vatandaşlarımız için çalışmalarını sürdüren tüm kahramanlarımıza şükranlarımı, sevgilerimizi ve sonsuz saygımızı yürekten yolluyorum.

        Gerçekten gözyaşlarım hiç durmuyor dünkü mucizeden sonra bugün 91 saat sonra bir bebek yeniden hayata merhaba dedi. Allah'ın mucizeleri hiç bitmez ki... Sonsuz şükürler olsun. Melekler korumuş seni Ayda bebek... Teşekkürler.

        17

        HADİSE

        Sen umutsun Ayda! 91 saat sonunda hala gülümsüyor olmanın bize yaşattığı mutluluğu tarif edebileceğim bir kelime yok! Umarım mucizeler yaşanmaya devam eder.

        18

        GAMZE ÖZÇELİK

        Hz. Yunus'u balığın karnında, Hz. Yusuf'u kuyuda koruyan Rabbim... Sen ne büyüksün. Elhamdülillah... Ayda...

        25

        EDA ECE

        Bu binaları yapan vicdansız insanlara gerekenin yapılacağına inanıyorum. Annesiz, babasız kalan, enkazdan travma içinde çıkan bu çocuklara karşı ömür boyu altında ezileceğiniz vicdani yükünüz var bilesiniz. Deprem bir doğal afet, bizim de acısını çok çektiğimiz bir gerçek. Lütfen insan kurnazlığından, ihmalinden canlarımız daha fazla gitmesin. Can kurtaran kahramanların hepsine saygılar, sevgiler... Sizleri gözümüz yaşlı izliyoruz. Gönülden alkışlıyoruz ellerimiz kopana kadar. Bu hayatta herkes kalbi, aklı ve vicdanı kadar yer kaplar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ