Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Çalınan otomobilini 25 parça olarak buldu

        Kütahya'da park halindeki 15 bin lira değerindeki bir otomobili çalan 3 şüpheli, evlerinin bahçesinde satmak için aracı parçaladı. Araç sahibinin başvurusu üzerine yapılan inceleme sonucu şüpheliler yakalanırken, otomobil 25 parça halinde bulundu. Çalınan otomobilinin bulunduğu haberini alan araç sahibi M.D.G., 25 parça halinde olduğunu duyunca şaşkına döndü. Adliyeye sevk edilen K.Y., eşi G.Y. ve İ.G. isimli şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

        Kütahya'da oturan M.D.G., bir süre önce Fuat Paşa Mahallesi Keresteciler sitesine 38 VS 298 plakalı otomobili park ederek ayrıldı. Geçen 18 Mayıs günü otomobilinin park ettiği yerde olmadığını gören M.D.G., polise çalıntı ihbarında bulundu. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalıntı araçla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında güvenlik ve MOSEBE kameralarında inceleme yaparak aracın K.Y., eşi G.Y. ve İ.G. isimli şüpheliler tarafından çalındığını, başka bir araçla da çekilerek İstiklal Mahallesi'ne götürüldüğünü tespit etti. Şüpheliler evlerine yapılan baskınla yakalanarak gözaltına alınırken, 15 bin lira değerindeki çalıntı otomobil ise 25 parça halinde farklı adreslerde bulundu. Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürülen şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. K.Y., eşi G.Y. ve İ.G. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        ŞAŞKINA DÖNDÜ

        Otomobil sahibi M.D.G., çalıntı otomobilinin bulunduğuna sevinirken, 25 parça halinde olduğunu duyunca adeta şaşkına döndü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        BAKMADAN GEÇME