Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Film gerçek oldu! Depardieu'ya cinsel istismardan ön soruşturma açıldı

        Dünyaca ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu hakkında cinsel saldırı suçlamasıyla ön soruşturma açıldı. Aktörün avukatı müvekkili hakkındaki iddiaları reddetti.

        Dünyaca ünlü aktör Gerard Depardieu hakkındaki iddiaları Fransız basını duyurdu. Haberlere göre soruşturma, 22 yaşındaki bir komedyen kadının oyuncu tarafından cinsel saldırıya uğradığını öne sürmesi ve savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla açıldı. Olayın Fransız aktörün Paris'teki evinde gerçekleştiği iddia edildi.

        Ancak ünlü aktörün avukatı bir basın açıklaması yaptı. Müvekkili hakkındaki iddiaları reddetti. Ön soruşturma haberinin basına sızmasını eleştirdi ve müvekillinin suçsuzluğunun er geç ortaya çıkacağını söyledi.

        Depardieu, Fransa'da varlık vergisinin yükselmesi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda  Belçika'ya taşınmıştı. Rus lider Putin ile ile arası oldukça iyi olan Depardieu'ye 2013'te Rus vatandaşlığı verilmişti. Ünlü oyuncu 2014 yılında "New York'a hoş geldin" adlı filmin başrolünü üstlenmişti. Film, eski Uluslararası Para Fonu Başkanı Dominique Strauss Kahn'ın başından geçen cinsel taciz iddialarını konu alıyordu.

        BAKMADAN GEÇME