Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İzmir'de eski koca dehşeti kamerada

        İzmir'in Bornova ilçesinde, özel bir güvenlik görevlisi boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaralarken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasınca kaydedildi. 

        Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Rafet Paşa Mahallesi 5180 Sokak’ta Derya Ş. ile karşılaşan Ercan Ç., bir başkasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla eski eşini bıçakladı. Güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Ercan Ç., olay yerinden daha sonra ayrıldı. Olayı gören çevre sakinleri, hemen durumu polise haber verirken, sağlık ekipleri de adrese yönlendirildi. Talihsiz kadının ilk tedavisi olay yerinde yapıldı ve hemen Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Derya Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, eski eşini bıçaklayan Ercan Ç. ise kısa süre sonra suç aletiyle birlikte İzmir emniyetine bağlı polisler tarafından yakalandı.

        Öte yandan, olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sokakta pazar arabasıyla yürüyen iki kadının önünün özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyen kişi tarafından kesildiği kaydediliyor. Kayıtların devamında da adamın, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı, saldırının ardından da elindeki bıçağı katlayarak uzaklaştığı görülüyor.

        Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

        BAKMADAN GEÇME