Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video MTV Video Müzik Ödülleri'nde Madonna tepki çekti

        Müziğin dünyaca ünlü yıldızları, MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreninde bir araya geldi. Yılın en iyilerine ödülleri verildi. Ödül töreni, New York's Radio City Music Hall'de düzenlendi. Törene müzik ve eğlence dünyasının önde gelen çok sayıda ismi katıldı. Geceye damga vuran ise, Küba asıllı Amerikalı şarkıcı Camila Cabello oldu. 21 yaşındaki şarkıcı, 'Yılın Sanatçısı Ödülü'nü aldı. Havana adlı şarkısıyla da 'Yılın Müzik Klibi Ödülü'nü kazandı. Cabello'ya ödülünü, popun efsanesi Madonna verdi. Cabello sahneye gelirken Madonna'nın önünde eğildi. 

        Gecede, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren 'Soul müziğin kraliçesi' Aretha Franklin de unutulmadı. Madonna, Franklin'i anan bir konuşma yaptı. Konuşmasının başında kariyerine Aretha Franklin'in bir şarkısını söyleyerek başladığını anlattı. Ancak beş dakika süren konuşmasının çoğunda kendi kariyerini anlatması tepki çekti. Madonna, "Aretha Louise Franklin, hayatımın gidişatını değiştirdi. 18 yaşındayken cebimde 35 dolarla Detroit'ten ayrıldım. Hayalim profesyonel bir dansçı olmaktı. Yıllar sonra müzikal seçmelerine katılmaya karar verdim" dedi. 

        Gecenin en konuşulan isimlerinden biri de Jennifer Lopez oldu. Sanatçı, MTV'nin Michael Jackson Video Vanguard Ödülü'nü aldı. DJ Khalid ve Cardi B ile yaptığı düet de 'En İyi İşbirliği Ödülü'nü kazandı.  'En İyi Yeni Sanatçı Ödülü' Cardi B'nin, 'En İyi Pop Müzik Ödülü' Ariana Grande'nin oldu.

        Gecede, Amerikan Başkanı Donald Trump'ın göçmen politikası da protesto edildi. Logic ve One Republic, 'One Day' şarkısını söylerken, sahneye göçmen çocuklar çıktı. Çocukların üzerinde "Hepimiz insanız" yazılı tişörtler vardı.

        BAKMADAN GEÇME