Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Son dakika: Bakan Soylu açıkladı! Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden fail yakalandı!

        İstanbul Küçükçekmece'de önceki gün 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan şüpheli İstanbul Emniyeti'nin kapsamlı operasyonu sonucunda yakalandı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 3 şüphelinin sorguları sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm" dedi. 

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun edindiği bilgilere göre, Küçükçekmece’da yaşanan iğrenç olayın ardından İstanbul polisinin birçok birimi harekete geçmişti. 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden şüphelinin yakalandığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı.

        SOYLU AÇIKLADI

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar.  Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm. Hem İstanbul Valiliğimiz hem de Emniyet Müdürlüğümüz faille ilgili çalışmalar yaptılar, saatler içerisinde de açıklayacaklar. Bu olay olduktan hemen sonra başladılar, onlar bir açıklama yapacaklar" dedi. 

        Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Olay başlı başına hem medeniyetimize hem toplumsal ahlakımıza, bakışımıza uygun değildir ama maalesef bu tip toplumca nefret ettiğimiz, kınadığımız olaylarla karşılaşıyoruz. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Biraz önce bu cinsel istismar vakasında olduğu gibi maalesef ciddi bir bilgi kirliliğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Cinsel istismar vakasında da çocuğun öldüğü, babasının felç geçirdiği birçok bilgi kirliliğiyle karşı karşıyayız. Muhtar, aile, kaymakam açıklama yapıyor. Söylenenlerin hepsinin yanlış olduğunu, onlar adına yalan olduğunu söylemek istiyor değilim, ama bu açıklamalar hala devam ediyor."

        KAMERALAR SAATLERCE İZLENDİ

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kız çocuğunun olayının failinin yakalandığını duyurdu. Olaydan sonra harekete geçen polis, incelediği güvenlik kamera görüntüsünden faile ulaştı. Şüphelinin olay günü giydiği elbiseleri incelenmek üzere el konuldu.

        Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok güvenlik kamera görüntüsünü incelemeye aldı. Saatlerce süren incelemelerde küçük kızın verdiği eşgale uyan bir şüpheli belirlendi. Kameraya takılan şüpheli adım adım izlendi.

        SORGUSU SÜRÜYOR

        Küçükçekmece'de yakalanan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 3 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor. Elde edilen görüntülerin ardından şüpheli belirlendi. Çalışmaların ardından şüpheli yakalandı. Olayla ilgili şüpheliyle birlikte toplam 4 kişi gözaltına alındı.

        ELBİSELER İNCELEMEYE ALINDI

        Gözaltına alınan 4 kişiden birinin olayın faili olduğu belirtiliyor. Olay günü giydiği kıyafetlerde bulunup incelenmek üzere el konuldu. Olayla ilgili çok yönlü çalışma yapılıyor.

         

        BAKMADAN GEÇME