Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 26 Mayıs 2020 (Muhalefet neyi değiştirmeli, siyasette tansiyon nasıl düşer?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Siyasette önemli gelişmeler var. Hatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ve MHP'den gelen açıklamaların erken seçim işareti olabileceğini söyledi. Öte yandan siyasi partiler yasasında değişiklikler konuşuluyor. CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerinin devri konuşuluyor. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın açıklamaları tartışılıyor. Kısacası, siyaset bir hayli ısınıyor.

        "Ödünç milletvekili" tartışması, "memleket masası" tartışması, siyasette yüzde 50+1 tartışması, siyasette kutuplaşma tartışması, sosyal medyada hakaret tartışması, siyasette "HDP" tartışması… Sıcak siyasetin gündeminde neler var? Salgının siyasete etkisi ne? Muhalefet neyi değiştirmeli? Erken seçim olur mu? Erken seçim işareti var mı? Siyasette tansiyon nasıl düşer? Siyasette yeni ittifak olur mu? Yeni partiler nasıl etki eder? Yeni partiler kimlerden oy alır? Sokağın gündeminde ne var?

        Gece Raporu'nda Erdoğan Aktaş, konukları Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahadır Erdem, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Gazeteci-Yazar Necdet Saraç ile konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME