Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 7 Temmuz 2020 (Sosyal medyaya sansür mü denetim mi?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece raporu Habertürk'te...

        Yaz mevsiminin ortasındayız ancak siyaset, gündemi birçok başlıkla meşgul ediyor. Millet İttfakı iktidara seçim mesajı veriyor, iktidar ise kesin bir dille erken seçimi reddediyor. Barolarla ilgili düzenleme Meclis'te ve tartışma ilk günkü gibi sürüyor. Bir de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta yaptığı açıklamalar var, baro konusundan sonra siyasetin önüne bir de sosyal medya ile ilgili düzenleme gelecek.

        Türkiye'nin siyaset gündeminde neler var? Siyasette ittifaklar ne durumda? Hangi parti ne istiyor? Partilerin gündeminde ne var? Siyasi partiler yasası değişir mi? Siyasette sistem tartışması nereye evrilir? Siyasi partiler yasası nasıl olmalı? Sosyal medyaya sansür mü denetim mi? "Çoklu baro" çözüm mü, sorun mu?

        Gece Raporu'nda Erdoğan Aktaş, konukları İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı/Ankara Milletvekili Şenol Sunat, CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, Eski Sağlık ve Turizm Bakanı Bülent Akarcalı ve Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ile Türkiye’nin siyaset gündemini konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME