Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Habertürk Özel - 2 Mart 2022 (Müzakere masasında hangi konular koz olarak kullanılıyor?)

        Rusya’nın temel stratejisi ne? Ukrayna işgalinde hangi taktik ve stratejiler öne çıkıyor? Rusya’nın hedefi tam işgal mi? Ukrayna’nın tamamını mı istiyor, Rus yanlısı yönetim mi? Putin’in Ukrayna’da temel hedefi ne? Rusya hangi bölgelere saldırdı? Putin’in amacı ne? Bayraktar TB2 hava aracı nasıl fayda sağladı? Silahlanma yarışı artarsa Türkiye nasıl etkilenir?

        “Kiev Kuşatması” ne durumda? Başkent Kiev’de askeri olarak dizginler kimin elinde? Müzakerelerden umut var mı? Müzakere masasında hangi konular koz olarak kullanılıyor? Ukrayna nasıl direniyor? Rusya durdurulabilir mi, Ukrayna için seçenekler neler? Ukrayna’nın askeri gücü ne? Ukrayna’ya kim, ne silah veriyor?

        Habertürk Özel’de Serap Belet, Kürşad Oğuz ve Afşin Yurdakul'un moderatörlüğünde… Konukları; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar-Washington, Türkiye Gazetesi Yazarı Yusuf Alabarda, Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran-Londra, Gazeteci Gürkan Zengin, Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, BAU Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar, AA Moskova Muhabiri Emre Gürkan Abay-Moskova, Edam Direktörü Sinan Ülgen, Türk-Rus İlişkileri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Apollinari Avrutina, Emekli Büyükelçi Alper Coşkun, Emekli Kurmay Albay Ünal Atabay ve Dış Politika Enstitüsü Orta ve Doğu Avrupa Danışmanı Dr. Hüseyin Oylupınar Ukrayna-Rusya krizini değerlendirdi

        BAKMADAN GEÇME