Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Kripto paranın değeri nasıl artıyor? | Teke Tek Bilim - 28 Mart 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek Bilim’de kripto paraların geleceği, diğer yatırım araçlarından farkı, nasıl üretildiği, güvenlik ve dolandırıcılık riskleri masaya yatırılıyor...

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Emin Gün Sirer: "Son 10 yılda geliştirilen, internet üzerinden kolaylıkla gönderilen dünyanın her yerinde takas edilebilen yeni değer cinsi. Sahibi de sisteme katılan herkes. Arkasında tek bir kişi yok"

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Emin Gün Sirer: "Gelecekte devletlerin çıkardığı bitcoinler de olacak. Devletlerin çıkardığı paraların değeri açık pazarda güzel bir şekilde belirlenebilecek. Bu hepimizin için de iyi olacak"

        Teke Tek Bilim'de İsmail Hakkı Polat: "Devletler bitcoini dikkate almazsa vatandaşlar pandemi sonrası ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendi para birimlerini bırakıp bunlara yönelebilir. Böylece ülkelerin yönetilebilirliği ve istikrarı yok olabilir"

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Emin Gün Sirer: "Temelinde merkeziyetsizlik olduğu için tekil bir karşı taraf yok. Şifrenizi kaybettiğinizde kimse yardımcı olamaz. Bu sistemlerin en önemli özelliği otoritenin olmamasıdır"

        Teke Tek Bilim'de İsmail Hakkı Polat: "Yeni Zelanda Emeklilik Fonu 17 milyon dolarlık bitcoin satın aldı. Aynı şekilde Norveç'te de bir firma almıştı. Tüm dünyadaki para oyununun gelecekte değişmesi kaçınılmaz. Yeni bir bankacılık sistemi kuruluyor"

        Fatih Altaylı soruyor; Akademisyenler İsmail Hakkı Polat ve Prof. Dr. Emin Gün Sirer Teke Tek Bilim’de yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME