Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece - 17 Kasım 2023 (Ömer Başdoğan & Murat Volkan Dülger & Arif Verimli & Emrullah Erdinç)

        Sosyal medyanın hayatımızdaki etkileri... Sosyal Medya Fenomeni kime denir? Kaç takipçisi olana Sosyal Medya Fenomeni denir? Sosyal medyanın yeni suç yöntemleriyle ilişkisi ne? Sosyal Medya Yasası ne getirecek? Fenomenler internet zorbalığı ve linç ile nasıl başa çıkıyor? Yapay zekanın getirdiği tehlikeler ve fırsatlar neler? YouTube'daki programlarının içeriği ne? En çok ne soruyorlar? Sürekli güncel ve gündemde kalma zorunluluğu sizi etkiliyor mu? İçerik oluşturma sürecinde nelerden ilham alırsınız? Fenomenlerin takipçileriyle ilişkileri nasıl? "Nalet Bebe" isminin hikayesi ne? Halkın daha etkin rol aldığı hukuk sistemine nasıl bakıyorsunuz? "Mükemmel Hayat" algısı ve gerçeklik arasındaki çatışma... Gördüklerimiz karşısında gerçeklik algımız nasıl etkileniyor? Sosyal medyada ne tür içerikler takip ediyorsunuz? Sosyal medyada gördüklerinize inanıyor musunuz?

        5. Gece'de Mehmet Akif Ersoy sordu; Sosyal Medya Fenomeni Ömer Başdoğan, Ceza Hukuku ve Bilişim Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Murat Volkan Dülger, Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, Gazeteci ve Yazar Emrullah Erdinç yanıtladı.

         

        BAKMADAN GEÇME