Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro 'Yaz Oyunları'nda '12. Gece'
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın 'Yaz Oyunları' kapsamında Shakespeare’in'12 Gece' adlı oyunu sahnelendi.

        Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran seyirciler, bu güzel tiyatro akşamında tiyatro sanatının antik zamanlara ait coşkusundan bir ânı birlikte yaşadı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Açık Hava’da tiyatro geleneğini, Rumeli Hisarı’ndan Harbiye Açık Hava’ya uzanan bir geleneğin izini sürerek, yaklaşık yetmiş yıldır sürdürüyor. Tiyatromuzun ustaları, onca meşakkate göğüs gererek, Rumelihisarı’nda yıllarca Yaz Oyunları’nı tiyatro seyircisine sunmuş. O gelenek bugün Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ustalarının izinde İstanbul Şehir Tiyatroları’nın oyuncusundan tekniğine bütün ekibi tarafından devam ettiriliyor.

        İstanbul’un dört bir yanından gelen tiyatro seyircisi, dün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nu doldurdu. Shakespeare’in '12. Gece’si, İstanbul’un eşsiz akşamlarından birinde Serdar Biliş rejisiyle seyirciyle bir kez daha buluştu. Tiyatro sanatının insanın insana özlemiyle var olan buluşması, alkışlarla ve açık havada uçuşan repliklerle, coşkulu anlara sahne oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ