Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIZ çocuğu olan anneler için giysi, süs püs ve tak takıştır durumu ciddi bir eğlence oluyor. Kadınların alışveriş tutkusunu besleyen ideal çocuklar kız çocukları maalesef.

        Bir erkeği kaldı ki o çocuk bile olsa alışveriş merkezinde sizinle bir iki saat geçirmesi için ikna etmeniz, rüşvet vermeniz veya tehdit etmeniz gerekirken kız çocukları bunun için doğmuş gibiler. O nedenle de bu yeni yıl için hediye alışverişlerimizi sadece kızımla yapmaya karar verdim.

        Oğluma da fikrimi söyledim: “Beni yoruyorsun sürekli şikâyet ediyorsun ve bundan hoşlanmıyorum tercihini yap hediye almaya bizimle birlikte geleceksen bir iki saat şikâyet etmeden dolaşacaksın ve en son senin hediyeni alacağım ayrıca görevlerin olacak bana yardım edeceksin, hediye listelerini birlikte oluşturacağız, hem arayıp bulma, seçme ve karar verme hem de taşıma için bana destek olacaksın”.

        Suratıma baktı ve dedi ki “Ben bunu bir düşüneyim evde kalsam daha iyi nasılsa bana hediye almak zorundasın” bir de güldü “ehi ehi ehi”...

        Çocuklar büyüdükçe istekleri o kadar farklılaşıyor ki ve iletişim kurarken sizi yanlış da anlamasınlar diye öyle özenle seçmek zorunda kalıyorsunuz ki cümleleri aldığım yanıt sonrası “ohhh” dedim. Demek ki anlatmak istediğimi anlatabilmişim... Tabii bir de şuna seviniyorum artık mantık ve algılama yerine oturuyor, belki küçük olsa “beni neden götürmüyor, neden ben evde kalıyorum” diye düşünüp üzülecekken şimdi bana diyor ki “Oohoooo anne senin ideal arkadaşın bu kokoş Kaila. Bak benden uzak dur onu al götür markete pazara”...

        Kızlarla erkeklerin farkı bu işte dostlar, kızınızı yanınıza alıp bir alışveriş merkezinde saatler geçirebilirsiniz. Henüz 30 Aralık günü 2.5 yaşında oldu diyeceğimiz kızımla tokacılar, çorapçılar, kitapçılar her yeri dolaşıyoruz. Bana “Anne baaaak ooooo” diye bulduğu şeyleri getiriyor, çanta taşıyor, keyif alıyor. Almak istediklerini getirip “Hadi anne dıt dıt yap” derse anlıyorum ki bu “götür kasaya para öde” demek. İki şeyi aynı anda getirip “anne bak ben bilemedi” derse hangisi güzel karar veremedim anne sen ne diyorsun fikrin nedir demek istiyor.

        Biraz benim gibi ayakkabı, krem, çanta meraklısı bir kadın iseniz ve bugünlerde bebek sahibi olmak için dua ediyorsanız ve hayalinizde süslü püslü “tak takıştır al yakıştır” modunda bir anne olmak varsa bana kalırsa “kız çocuğum olsun Allahım n’ooollluuuuuuur” diye dua etmelisiniz. Hayat kız bebeciklerle daha bir başka çünkü...

        Erkek bebeklerimi sevmiyorum sanmayın, canımı veririm onlar için, hepsinin yeri ayrı ancak bu çok sevdiğimiz kocalarımızla yaşadığımız didişmeler gibi bir durum. Erkekler daimi olarak aktivite istiyorlar. Ve senin için asla bir şey yapmayı da çok istemiyorlar. Küçükken top peşinde veya güreşerek attıkları enerjiyi büyüyünce seks yaparak atmak istiyorlar, mümkünse TV, kanepe, konsol oyunları ve cinsel fanteziler arasında yaşamak istiyorlar. Kızım bana kremler sürüyor, saçımı tarıyor, sürprizler yapıyor... Demek istediğim bu sadece, kızlar sevdiklerini çok güzel gösteriyor, bir de anneleriyle birlikte eğleniyorlar. ece, kızlar sevdiklerini çok güzel gösteriyor, bir de anneleriyle birlikte eğleniyorlar.

        Diğer Yazılar