Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum bu yazın en görkemli 1500 kişilik düğününe yarın akşam ev sahipliği yapacak. Enka'nın ortaklarından Şarık Tara'nın torunu Ahmet Keyman 1 Temmuz Cuma akşamı Bodrum'da Ahmet-Nevin Bayoğlu'nun kızları Elif Bayoğlu ile evleniyor. Şarık-Lale Tara çiftinin üç çocuğundan, Melih Keyman ile evli olan ortanca çocuğu Zeynep Keyman oğlu Ahmet Keyman'ın düğün organizasyonuyla yakından ilgilenmiş. Zeynep Keyman'ı Lokum İstanbul'un sahibi Zeynep Garan Keyman ile karıştırmayın ama yabancısı da değil. Çünkü Zeynep Keyman, Zeynep Garan Keyman'ın isviçre'de yaşayan ağabeyi ile evli. Düğünün uçak-konaklama ve süsleme dahil bütün organizasyonunu ise VİP Turizm yapıyormuş. VİP Turizm de yabancıları değil aileden... Hatırlarsanız iki yıl önce VİP Turizm ortaklarından Yasemin Pirinççioğlu'nun oğlu Kurt Avunduk ile Zeynep-Melih Keyman'ın kızları Ceyda evlenmişti. Cuma akşamı evlenecek olan müstakbel damat Ahmet Keyman ve müstakbel gelin Elif Bayoğlu'nun aşkı birlikte okudukları Nortwestern University'de başlamış. Ama Ahmet Keyman, Elif Bayoğlu'ndan bir yıl önce mezun olmuş. Gelin şu anda Londra'da yaşıyor. Yüksek lisansını Sotheby's İnstitute of Art'ta yapan Elif Hanım şu anda Sotheby's bünyesinde çalışıyor. Çok gizli tutulan ve Bodrum-Yalıçiftlik' teki Kempinski Hotel Barbaros Bay'ın beach kısmında yapılacak düğün için Kempinski Hotel dahil Bodrum'daki birçok otelin odaları tutulmuş. Yurtiçi ve yurtdışından birçok davetlinin katılacağı bu düğün için harcanan miktarı öğrenemedim ama miyon doları bulur diye düşünüyorum. Gerçi VİP Turizm aileden olduğu için birçok harcamada indirimler olmuştur ama yine de bu işin sonunda hatırı sayılır bir masraf ortaya çıkacaktır. Ama olsun insan evladının mürüvveti için varsa imkânı sonuna kadar değerlendirmeli.

        ***

        Dostluk akrabalığa dönüşüyor

        Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım Nişantaşı Beymen Brasserie'de Turgay-Nurcan Artam'ın oğulları Olgaç ile Arzu-Murat Savgı'nın kızları Tuvana'yı samimi bir şekilde görmüş. Öyle ki el ele göz göze oturuyorlarmış. Beni aradı ve olayı anlattı. Ben de bunun üzerine yine de doğru haber yapayım diye yıllardır tanıdığım Turgay Artam'ı aradım. Ancak Turgay Bey bana "Onlar çok iyi arkadaş biz ailece görüşürüz. Sevgili filan değiller" demişti. Ben de bunun üzerine olayı birinci ağızdan duyduğum için arkadaşım yanlış anlamış diye düşündüm.

        Lakin salı günü Turgay Artam beni arayarak "Ünal, sen bana sormuştun şimdi söyleyeyim Olgaç ile Tuvana 2 Temmuz da nişanlanıyorlar" deyince şoke oldum. Bir şey demedim ama bir gazeteci olarak bana yapılan bu harekete kızdım. Demek ki bundan sonra ne yapacağım. Haber doğruysa kimseye sormayacağım. Bu böyle biline. Genç sevgililer 2 Temmuz'da sade bir törenle aile arasında nişanlanıyorlar. Yıllardır çok iyi dost olan Artam ve Savgı aileleri şimdi dünür oluyorlar. Hayırlısı olsun.

        ***

        Ayran gönüllü Âşıklar

        Reklamcı Emir Tamer yeni sevgilisi Nilüfer Zapçı ile Bodrum'da aşk tazeliyor. Demet Akalın ile yaşadığı kısa aşk ile çapkınlar listesine giren Emir Tamer, daha sonra Ali Somer'in kızı Mina ile nişanlanmış ancak kısa süre sonra nişan yüzüğünü atmıştı. Vedat Alaton'un eski eşi Nilüfer Zapçı ile yaşadığı aşk beni çok şaşırtmıştı. Çünkü Nilüfer Zapçı'nın Leyla Mardin'in ilk evliliğinden olan oğlu işadamı Kerem Cankur ile evlilik yolunda olduğunu ve Leyla Mardin'in de müstakbel gelinini çok sevdiğinin haberini ilk ben yapmıştım. Aslında işim icabı bu tür karışık aşk hikâyelerine çok denk geliyorum ama insan yine de çok şaşırıyor. Bakalım bu iki ayran gönüllü Zapçı ve Tamer'in aşkı ne kadar sürecek.

        Diğer Yazılar