Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Djokovıc Haberleri, Güncel Djokovıc haberleri ve Djokovıc gelişmeleri

djokovıc haberleri

Son dakika djokovıc haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan djokovıc gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan djokovıc haber sayfamızda...
  • Djokovic'i Avustralya'dan gönderilmesinin ardından kariyerinde ne bekliyor?

    BBC, 18 Ocak 2022

    Djokovic'i Avustralya'dan gönderilmesinin ardından kariyerinde ne bekliyor?

    Kariyerini "tüm zamanların en çok Grand Slam kazanan erkek tenisçisi" olarak bitirmek isteyen Novak Djokovic, Covid-19 aşısı olmayı reddettiği için bu haftaki Avustralya Açık'ta 21. Major turnuvasını kazanma şansını kaçırdı. Dün ülkesi Sırbistan'a dönen 34 yaşındaki tenisçinin yaşadıkları, önümüzdeki sezonlarda hem onun hem de diğer aşı olmak istemeyen sporcuların durumuyla ilgili sorular gündeme getirdi.

  • Djokovic sınır dışı edilecek!

    Dünya, 16 Ocak 2022

    Djokovic sınır dışı edilecek!

    Son dakika... Avustralya Federal Mahkemesi, Sırp tenisçi Novak Djokovic'in vizesinin iptal kararına yaptığı itirazı reddetti. Djokovic Avustralya Açık'a katılamayacak. Djokovic, vizesinin iptal kararının ardından ilk kez konuştu. Djokovic, kararın açıklanmasından birkaç saat sonra Dubai'ye giden uçağa binerken görüntülendi.

  • Djokovic yeniden otele yerleştirildi

    Dünya, 15 Ocak 2022

    Djokovic yeniden otele yerleştirildi

    Sırp tenisçi Novak Djokovic'in vizesi dün Avustralya tarafından ikinci kez iptal edilmişti. Bu gelişme sonrası Djokovic kararın iptali için tekrar mahkemeye başvurdu ancak yeniden mültecilerin tutulduğu otele yerleştirildi.

  • Avustralya Hükümeti Djokovic'in vizesini yeniden iptal etti

    BBC, 14 Ocak 2022

    Avustralya Hükümeti Djokovic'in vizesini yeniden iptal etti

    Göçmenlikten sorumlu Bakan Alex Hawke'un aldığı bu kararla Djokovic sınır dışı edilebilecek. Ancak Pazartesi başlayacak Avustralya Açık turnuvası için bu ülkede bulunan Djokovic'in karara mahkemede itiraz etme hakkı bulunuyor.

  • Djokovic'in vizesi ikinci kez iptal edildi!

    Dünya, 14 Ocak 2022

    Djokovic'in vizesi ikinci kez iptal edildi!

    Avustralya, Sırp tenisçi Novak Djokovic'in vizesini ikinci kez iptal etti. Avustralya Göç Bakanı Alex Hawke, "Novak Djokovic'in kamu sağlığı ve düzenini tehlikeye attığı gerekçesiyle vizesini iptal etmek için yetkimi kullandım" dedi.

  • Djokovic'ten şaşırtan itiraf!

    Dünya, 12 Ocak 2022

    Djokovic'ten şaşırtan itiraf!

    Sırp tenisçi Novak Djokovic'in Avustralya'ya giriş vizesinin iptal edilmesiyle başlayan kriz halen çözülmedi. Djokovic, 16 Aralık'ta Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen iki gün sonra yüz yüze röportaj verdiğini itiraf etti.

  • Profesyonel Tenisçiler Birliği: Novak Djokovic'in vizesi konusunda yaşanan anlaşmazlıkların etkileri her açıdan olumsuz oldu

    BBC, 11 Ocak 2022

    Profesyonel Tenisçiler Birliği: Novak Djokovic'in vizesi konusunda yaşanan anlaşmazlıkların etkileri her açıdan olumsuz oldu

    Profesyonel Tenisçiler Birliği, Novak Djokovic'in vizesi konusunda yaşanan anlaşmazlıkların başta sporcunun ruh sağlığı ve turnuva hazırlığı olmak üzere her açıdan olumsuz olduğunu söyledi.

  • Avustralya-Sırbistan hattında Djokovic görüşmesi

    Dünya, 11 Ocak 2022

    Avustralya-Sırbistan hattında Djokovic görüşmesi

    Sırp tenisçi Novak Djokovic'in Avustralya'ya giriş vizesinin iptal edilmesinin ardından Avustralya ile Sırbistan hattında görüşmeler sürüyor. Son olarak Avustralya Başbakanı Morrison, Sırbistanlı mevkidaşı ile görüştü.

  • Djokovic davayı kazandı ancak son karar Göç Bakanlığı'nda

    Dünya, 10 Ocak 2022

    Djokovic davayı kazandı ancak son karar Göç Bakanlığı'nda

    Sırp tenisçi Djokovic, vizesinin iptal edilme kararının bozulmasıyla Avustralya hükümetiyle girdiği savaşı kazandı, ancak deport edilme ihtimali hala masada. Göç Bakanı eğer Djokovic'i sınır dışı ederse yıldız tenisçi 3 yıl boyunca ülkeye giremeyebilir.

  • Novak Djokovic: Avustralya, ünlü tenisçiye vize güvencesi verilmediğini açıkladı

    BBC, 10 Ocak 2022

    Novak Djokovic: Avustralya, ünlü tenisçiye vize güvencesi verilmediğini açıkladı

    Aşı karşıtı ünlü tenisçi Novak Djokovic'in, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda mücadele edip edemeyeceğini belirleyecek duruşma Melbourne'de başladı. Djokovic'in avukatları, müvekkillerinin kısa süre önce Covid-19 hastalığına yakalandığını ve iyileştiğini, bu nedenle Avustralya'nın sıkı koronavirüs kısıtlamalarından muaf tutulması gerektiğini savundu. Avustralya hükümetinin avukatları ise Djokovic'e hiçbir zaman vize güvencesi verilmediğini vurguladı.

  • Avustralya - Novak Djokovic krizi sürüyor

    Dünya, 08 Ocak 2022

    Avustralya - Novak Djokovic krizi sürüyor

    Avustralya Federal Mahkemesi, tenis yıldızı Novak Djokovic’in avukatları tarafından mahkemeye sunulan savunmasını yayınladı. Savunmaya göre, Djokovic 16 Aralık’ta COVID-19 geçirdi ve Avustralya tenis federasyonu olarak görev yapan "Tennis Australia" tarafından gönderilen mektupla COVID-19'a karşı tıbbi muafiyeti olduğu belirtildi. Ancak Djokovic'in pozitif olduğu hafta başka etkinliklere de katıldığı da ortaya çıktı.

  • Novak Djokovic: Avustralya hükümeti başka tenisçilerin vizeleri için de inceleme başlattı

    BBC, 07 Ocak 2022

    Novak Djokovic: Avustralya hükümeti başka tenisçilerin vizeleri için de inceleme başlattı

    Dünya sıralamasında bir numarada bulunan aşı karşıtı Sırp tenisçi Novak Djokovic, Avustralya Açık Tenis Turnuvası için geldiği ülkede hâlâ gözetim altında tutuluyor. Avustralya hükümeti diğer yabancı tenisçilerin vizeleri için de inceleme başlattı.

  • Djokovic, Avustralya'ya alınmadı! Vize krizinde neler yaşandı?

    Dünya, 06 Ocak 2022

    Djokovic, Avustralya'ya alınmadı! Vize krizinde neler yaşandı?

    Sırp tenisçi Djokovic'in salgınla mücadelede sert tedbirler alan Avustralya'ya giriş vizesi iptal edildi. Ülkeye giriş şartlarını yerine getirmediği belirtilen Djokovic, mültecilerin tutulduğu otele götürüldü. Konuya ilişkin, Avustralya Başbakanı Morrison, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ve İspanyol tenisçi Nadal'dan da yorum geldi.

  • Kral Djokovic!

    Tenis, 11 Temmuz 2021

    Kral Djokovic!

    Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde İtalyan Matteo Berrettini'yi 3-1 yenen Sırp Novak Djokovic, şampiyon oldu. 34 yaşındaki Djokovic, Wimbledon'da peş peşe 3'üncü, toplamda 6'ncı, kariyerinin ise 85. tekler şampiyonluğunu elde etti.

  • Novak Djokovic kimdir?

    Tenis, 11 Ekim 2020

    Novak Djokovic kimdir?

    Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyük karşılaşması bugün 16.00'da başlayan Novak Djokovic ve Rafael Nadal karşılaşmasıydı. Roland Garros final maçı için Rafael Nadal ile karşı karşıya gelen Novak Djokovic bugün en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Peki herkesin merak ettiği Novak Djokovic kimdir? Novak Djokovic kaç yaşında ve nereli?

  • Avustralya'nın kralı Djokovic

    Tenis, 03 Şubat 2020

    Avustralya'nın kralı Djokovic

    Tek erkeklerde Avustralya Açık'ı en çok kazanan sporcu unvanını elinde tutan 32 yaşındaki Djokovic, 2-1 geriye düştüğü maçta Avusturyalı Thiem'i 3-2 yenerek 8. finalini de kaybetmedi

  • Novak Djokovic kimdir?

    Tenis, 14 Temmuz 2019

    Novak Djokovic kimdir?

    Novak Djokovic, sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler finalini Roger Federer'i devirerek şampiyon oldu. Novak Djokovic ile Roger Federer arasındaki maç, 4 saat 55 dakika ile Wimbledon tarihinin en uzun süren final mücadelesi oldu. İşte Novak Djokovic'in hayatına dair detaylar...

  • Avustralya'nın kralı Djokovic!

    Tenis, 27 Ocak 2019

    Avustralya'nın kralı Djokovic!

    Sırp tenisçi Djokovic, 2014 Fransa Açık'tan beri ilk, toplamda 8. kez bir grand slam finalinde karşılaştığı Nadal'ı 3-0 yenerek Avustralya Açık'ta 7. kez şampiyonluğa ulaştı. Avustralya Açık'ı teklerde en fazla kazanan erkek tenisçi rekorunu kıran Djokovic, kariyerinin 15. grand slam şampiyonluğunu elde etti. Nadal'a karşı oynadığı 53. maçta 28. kez korttan galip ayrılan Djokovic, kariyerindeki 73. tekler şampiyonluğunu elde etti

  • Djokovic eski günlerine dönüyor

    Tenis, 10 Eylül 2018

    Djokovic eski günlerine dönüyor

    Uzun sakatlık sürecinin ardından yeniden formunu yakalayan Novak Djokovic, sezonun ikinci grand slam zaferine ABD Açık'ta ulaştı. Son yıllarda birçok kez antrenör değişikliğine giden Sırp tenisçi, son zaferinin ardından dünya sıralamasında üçüncü sıraya kadar yükseldi. Kariyerindeki 14'üncü grand slam zaferine ulaşan Djokovic'in, rakiplerinden İspanyol Rafael Nadal'ı yakalaması için 3, İsviçreli Roger Federer'i egale etmesi için 6 kez daha şampiyonluk yaşaması gerekiyor

  • Şampiyon Djokovic!

    Tenis, 31 Ocak 2016

    Şampiyon Djokovic!

    Avustralya Açık tek erkekler finalinde Andy Murray'i 6-1, 7-5 ve 7-6'lık setlerle 3-0 yenen Novak Djokovic, şampiyonluğa ulaştı

  • Bu ne hal Djokovic!

    Tenis, 23 Ocak 2011

    Bu ne hal Djokovic!

    Sırp tenisçi şaşırtmaya devam ediyor.