KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Osman Kemal Aslan

Ünvan: Erzincan Kemah MHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Belediye Başkanı
Biyografi: Osman Kemal Aslan, 1960 yılında Kemah İlçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kemah’ta tamamlayan Aslan, 1983 Yılında Kemah’ta memuriyete başladı. 1998 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1999 yılına kadar Kemah Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Memur olarak hizmet etti. Osman Kemal Aslan, 1999-2008 yılları arasında Kemah Halk Eğitim Merkezi’nde memuriyet hayatına devam etti. 2008 yılından bu güne kadar devam eden süre içerisinde, Kemah’ta çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerde görev aldı. Halen Türk Kızılay’ı Kemah Şube Başkanlığı görevini yürütmekte. Osman Kemal Aslan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Erzincan Kemah Belediye Başkanı seçildi. Aslan, evli ve iki çocuk babasıdır. Osman Kemal Aslan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP’nin Kemah Belediye Başkan Adayı oldu.

Erzincan Kemah Yerel Haberleri

  • Şehit olmadan önce komutanına bu videoyu göndermiş

    Gündem, 24 Aralık 2023

    Şehit olmadan önce komutanına bu videoyu göndermiş

    Irak'ın kuzeyinden acı haberi gelen 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın, şehit olmadan önce komutanına "Komutanım, şehit olursam bu videom sizde kalsın, saygılar" dediği bir video gönderdiği ortaya çıktı.

  • Zerrin Özer'den günler sonra ilk paylaşım

    Magazin, 24 Haziran 2019

    Zerrin Özer'den günler sonra ilk paylaşım

    Şarkıcı Zerrin Özer, Murat Akıncı ile 16 Haziran'da evlenmişti. Akıncı hakkında çıkan iddialar üzerine boşanma işlemlerine başlayan Özer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu

  • Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Samandıra'ya dönüyor

    Futbol, 18 Aralık 2018

    Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Samandıra'ya dönüyor

    Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve idari menajer Volkan Ballı'dan sonra bir isim daha Samandıra'ya katılıyor. Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Kemal Aslan da Fenerbahçe'de görev alacak

    "Kazayla patladı"

    Gündem, 03 Nisan 2014

    "Kazayla patladı"

    Sevgilisini öldüren zanlıdan ilginç ifade

    Vukuatlı Şafak!

    H. Bunu Konuşuyor, 22 Mart 2012

    Vukuatlı Şafak!

    Alemin Kralı isimli dizide Şafak Sezer ve dizi setinin kameramanı Kemal Aslan arasındaki tartışmanın yumruklaşmaya dönüştüğü haberi basına yansımıştı.

  • "Tekrar başarılı olmak istiyorum!"

    Futbol, 06 Eylül 2011

    "Tekrar başarılı olmak istiyorum!"

    Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor'un tecrübeli oyuncusu Kemal Aslan, transfer sezonunun son gününde katıldığı Denizlispor forması altında, kariyerinde başarılı olduğu günleri tekrar yaşamak istediğini bildirdi.