Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 3 Haziran 2020 (ABD'de George Floyd protestoları ne zaman, nasıl sona erecek?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam, Turkish Heritage Organizastion Başkanı Ali Çınar ve Habertürk Yazarı Abdurrahman Yıldırım ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Siyasette neler tartışılıyor? Bekçilere yetki tartışmasında son durum ne? Baroların yapısı değişecek mi? Seçim kanunu neden tartışılıyor? Nasıl bir düzenleme yapılmak isteniyor, ne değişecek? Seçim barajı düşer mi? 2023'ten önce seçim olur mu? Neden erken seçim gündeme geldi? Neden erken seçim tartışması var? İttifaklarda değişim bekleniyor mu?

        - MGK'da neler konuşuldu? Terörle mücadele ne aşamada? Libya'da ne oluyor? Türkiye-Rusya ilişkileri ne durumda?

        - Bugün dünyayı neler bekliyor? ABD'de George Floyd protestoları nasıl sona erecek? Protestolar ne zaman, nasıl bitecek? ABD'deki protestoların salgına etkisi ne olur? Salgın ve protestoların ABD seçimine etkisi ne olur? Trump salgın ve protestolar sonrası kimden oy alır? Trump ne yapmaya çalışıyor?

        - Normalleşirken kafamız mı karıştı? Yeni kontrollü sosyal hayata uyum sağlayabiliyor muyuz? 

        - Türkiye 2020'yi nasıl kapatacak? Ekonomide bu yıl beklenti ne? İstihdamı korumak için ne yapılmalı? Vergi düzenlemesi bekleniyor mu? Turizmde bu yıl ne bekleniyor? 

         

        BAKMADAN GEÇME