Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 4 Haziran 2020 (Salgının seyri ne olur, Türkiye'de genç hasta daha mı fazla?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Melih Us ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - AK Parti MYK'da neler konuşuldu? Siyasette neler tartışılıyor? Kabine değişikliği bekleniyor mu? Parlamenter sisteme dönülür mü? Siyasetin gündeminde neler var? Siyasi partiler kanunu değişir mi? Hangi maddeler üzerinde çalışılıyor, ne değiştirilecek? Seçim barajı düşürülür mü? Esnek daraltılmış bölge uygulanabilir mi? Baroların yapısı değişecek mi? Seçim kanunu neden değiştirilecek? İttifaklarda değişiklik olur mu? Seçim tartışmasında son durum ne?

        - Bugün dünyayı neler bekliyor? Libya'da dengeler değişiyor mu? Suriye'de neler oluyor?

        - Toplu taşımada yeni kurallar ne? Yeni sosyal hayat ne kadar kontrollü? Kontrollü hayatta eksiklerimiz ne? Sokağa çıktığımızda yeni kuralları unutuyor muyuz? AVM'lerde nasıl önlem alınacak? İllere göre yeni tedbirler olur mu? Salgının seyri ne olur, hangi şehirler daha riskli? Virüsten ne zaman kurtuluruz? Türkiye'de genç hasta daha mı fazla? Korona kalıcı hasar bırakıyor mu? Aşı çalışmaları ne aşamada? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için nasıl bir karar alınmalı? Yasak önümüzdeki hafta bitecek mi?

        - Ekonomide beklenti ne? Dünya 2020'yi nasıl atlatacak? Korona salgını sonrası ekonomi dünyaya nasıl yön verecek? İşten çıkarma yasağı uzatılır mı? Düşük faizli krediye talep nasıl?

         

        BAKMADAN GEÇME