Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEVGİLİ Aykut Hoca... Avrupa’da seninle Kadıköy’de 6. maçtan da galibiyet alamadık. Marsilya maçı da tıpkı Galatasaray maçı gibi 2-0’dan 2-2 oldu. O maçta da 2-1 galipken Alex’i çıkartıp top tutamayan Dia’yı almıştın. 4 dakika sonra da gol yedik.

        Bu sene Şampiyonlar Ligi’ne giremedik. Spartak maçında önce yönetim ‘transfere gerek yok’ demişti. Sonra tükürdüğümüzü yaladık, Meireles geldi. Bir ara havuzdan çıkıyorduk, yanlış anlamışız. Sen “Alex’i takımımda düşünmüyorum” dedin. Adam ondan sonra 5 maç ve 1 heykel açılışında oynadı. Adam 1000 gol atmış, efsaneliğini tartıştık. Selçuk ‘dalya’ dedi, 1000. kez yuhalandı.

        Yönetim geçen hafta Avrupa Ligi için “İyi bir grup. Bu gruptan çıkarsak final oynarız“ dedi. Şimdi, sana bazı sorularım var. Ama kusura bakma. Biraz gaddar olacağım. Ben Güntekin gibi, Fuat Abi gibi kibar bir insan değilim. Herkes bu soruların cevabını çok merak ediyor. Zira hiç kimse bu acıyı çekmeye mahkum değil. Herkes hep iyi şeylere layık. Ve hepsi bazı şeylerin netleşmesini istiyor. O yüzden benim bu soruları sormam gerek.

        Soru 1: Şimdi Aykut Hoca, ben Bostancı’dan Erenköy’e dolmuşa bindim. 3 Lira verdim. Suadiye’den de Erenköy 3 Lira. Bostancı-Suadiye neden bedava değil?

        Soru 2 : Ben 5 yaşındaki yeğenle minibüse bindim. Sadece ben para ödüyorum. Yeğene ücret almıyorlar. Yeğen bir gün tek başına minibüse binse bedava gider mi? Hadi uçağa binemiyor, buradan Taksim’e tek başına gidebilir mi?

        Soru 3 : Rahmet yağmur demek. Peki rahmetlik, yağmurluk mu demek? Ya da beddua, bad’dua’dan mı geliyor?

        Soru 4 : Niye annem, her “Makarna var mı anne?” sorusuna “Hayır, pilav var” der? Koca 2 ülkeyi neden bir kalemde bitirir? Mesela biz ailecek sabahtan akşama kadar 20 sene havuç yedik. Ama tüm aile dörtgöz. Acaba havuçların yararı olmadı mı? O zaman ıspanak hikayesi de doğru. Bir de neden annelerimiz bizim tıkandığımızı görünce, “Ekmeksiz ye, ekmeksiz!” der? Ben ekmeksiz de yiyemiyorum ki, Aykut Hoca. Doymuşum. Yesem ekmekli yerim zaten. Neden annelerimiz böyle?

        Soru 5 : Ramazan pidesi neden sadece ramazanda çıkar Aykut Hoca? O zaman ayçöreği sadece ayda mı çıkar? Ya da menemen sadece Menemen’de mi yenir? Bir de salonların girişinde balıktavuk-köfte ızgara yazar. Onları aynı ızgaranın üzerinde mi yaparlar? Bizim 3 tarafımız denizlerle çevrili. Neden balık pahalı? Neden deniz otobüsü pahalı?

        Soru 6 : Falcıya gitmeden önce randevu almak gerekir. Neden? Geleceğimizi bilemez mi? Yüzmek en iyi sporsa ve zayıflatıyorsa, balinalar neden hayvan gibidir? Uçaklar neden karakutuları malzemesinden yapılmaz? Bir köyde bir berber sadece kendini traş edemeyenleri traş ediyor. Bu berber kendini traş edebilir mi?

        Kusura bakma Aykut Hoca. Biliyorum, biraz ağır oldu. Ama bu soruları sormam gerekiyordu. Bu soruların cevapları çok önemli. Tüm taraftar seni ve yönetimi destekliyor. Fakat bu soruların cevaplarını dürüst ve net şekilde verirsen seni hiç bırakmazlar. Zira aslolan Fenerbahçe’dir. Bir de sen bizim için çok önemlisin. Bu taraftarı üzme. Bize net cevap ver. Hadi, kolay gelsin. İstediğin sorudan başlayabilirsin. Best Regards. (En iyi dileklerimle)

        Diğer Yazılar