Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GOLFÜN tanrısı Tiger Woods'un da katıldığı Belek'teki Dünya 2012 Golf Turnuvası'nda ilk delik başlangıç vuruşunun yapılmasından önce gazeteci Cihat Ünal görüntü almaya çalıştı. Golf Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu gazeteciye kafayı bir koydu, gazetecinin gözlükleri kırıldı. Ahmet Ağaoğlu, "Tiger Woods'un sopasından çıkan top bir insanın başına gelerek hayati tehlike yaşasa dünyaya rezil olacaktık. Allah'tan böyle bir şey olmadı. Messi penaltı atarken altı pasa girip fotoğraf çekebiliyor musunuz?" dedi.

        2012 Dünya Körling Turnuvası, İskoçya-Norveç ve Türkiye-İsveç açılış maçları ile Erzurum'da başladı. Türkiye'nin oyunu sırasında milli sporcumuz Ömürden Buzdevri körling taşını elinden kaçırdı, taş yan sahaya girdi ve İskoçların sayısını bozdu. Tartışma hemen tatlıya bağlanırken sahaya giren Türkiye Körling Federasyonu Başkanı Atalay Mamut süpürgeyi İsveç takımının kaptanı Markus Eggler'in kafasında paraladı. Atalay Bey, "Ben karşı takımın elinde sopa görünce kavga çıktı zannettim. Meğer o sopalar, bu spor içinmiş. Nerden bilebilirim?" dedi.

        Uluslararası Bobsley (Bobsleigh) Turnuvası'nın 154.'sü dün Ağrı'da start alırken Türkiye Milli Takımı'mız talihsiz bir kaza yaşadı. Milli sporcularımız aracı itmeye başladığı sırada piste inen 5.kişi araca binip en önü kapmaya çalıştı. Diskalifiye kararı veren Kanadalı hakemi döven Türkiye Bobsley Federasyon Başkanı Mert Delibatur'un "Sana ne? What to you? Araçta yer var. Sana mı soracağız kaç kişi bineceğimizi?" dediği duyuldu. Bu 5. kişinin Mert Bey'in bacanağı olduğu öğrenildi.

        Ankara'da devam eden 2012 Dünya Skuaş Turnuvası'ndan kötü haber. Türkiye-İngiltere maçı sırasından salona dalan Türkiye Skuaş Federasyonu Başkanı Tanyol Uçançuval, 10 dakika boyunca topu yakalamak istedi. O sırada dizi kilitlendi, kısmi felç geçirdi, kalbi durdu. Yarım kalan maç sonrasında hastaneye kaldırılan Tanyol Bey, "O topu yakalayıp ne mi yapacaktım? O İngiliz'e sorun niye böyle yaptığımı. O daha iyi bilir" dedi.

        Geçtiğimiz hafta Riva'da başlayan Dünya Polo Turnuvasında Şili ile oynadığımız milli maçta ata çelmek takmak isteyen Türkiye Polo Federasyonu Başkanı Kamil Katırcan, "Şili'nin 10 numarasının atı bana göre çok hızlı koşuyordu.

        Doping olduğunu hissettim. O an kendimi tutamadım. Bizde spora saygı vardır" diye konuştu.

        Diğer Yazılar