Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün magazin âlemi iki büyük sorunu çözdü.

        1- Tarkan baba olacağını açıkladı.

        2- Arda Turan evlilik teklifi yaptı.

        Malumunuz, insanımız özellikle biri biriyle uzun süredir birlikteyse “Ne zaman evleneceksiniz?” diye sorar. Ve evlilik gerçekleştiğinde de “Çocuk ne zaman?” der.

        İşte bu iki büyük sorgulamanın sonucu dün gerçekleşti şükür. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun.

        Peki şimdi sırada ne var? Şimdi de Tarkan ile Pınar’ın çocukları dünyaya gelince, “İkinci çocuk ne zaman?”, “E hadi ikinci çocuğu da geciktirmeden yapın” sorgulaması gelecek.

        Ve tabii Arda ile Aslıhan’a evlilik sonrası “E hadi ne zaman çocuk?” denecek. Yani klasik durumlar, olmazsa olmazlar. Bu hikâye böyle sürüp gidecek.

        Ha tabii ilk kavgalar, küsmeler, boşandı boşanacaklar gibi detayları da unutmamak gerek. Bunu biz gazeteciler yapmasak bile mahalle, konu komşu yapıyor malumunuz.

        Şöyle bir etrafınıza bakmanız yeter efendim. Haydi mega bebeğimiz ve milli düğünümüz tekrar hayırlara vesile olsun.

        *********

        BU NASIL BIR KAFA?

        -İNSANIN, bir başka insanın bedenine hakaretler yağdırması nasıl bir kafadır?

        -Hatta o kafa, insanın bir başka kişinin bedenine istemeden sahip olmaya çalışmasıyla aynı kafadır bana göre.

        -Ve insanın otobüste, şortlu bir kıza saldırması da.

        -Ya da küçücük bir bedeni dövmeye çalışmak da aynı kafadır.

        -Yahut bir başka kişiye iftira atmak da.

        -Veya durup durup bir başkasına iğrenç laflar söylemek de. İşte bu kafalar neyin kafası. Koskoca bir sevgisizliğin, arsızlığın kafası. Allah bu kafalardan cümleten korusun.

        *********

        KUŞKONMAZA KUŞKU KONDU

        İNSAN, sevdiği ve çok yediği bir yemek hakkında kanser şüphesi ve iddiası olunca onu tekrar yer mi? Mesela “kuşkonmaz” hakkında “Kanser hızını artırıyor” diye bir haber okuyunca onu bir daha yer misiniz?

        Asla yiyemezsiniz. Ki iyi geldiğine dair kanıtlar da var ama bu iddia bir kere insanın içine kuşkuyu saplar, öyle orta yerine bırakır.

        Bir zamanlar yumurta hakkında da birçok iddia ortaya atılmıştı. Yıllardır yumurta yemeyen insanlar var, biliyorum. Bilim adamları “Her gün korkmadan yumurta yiyin” demelerine rağmen geçmiş olsun. Güven ürkek bir kuştur. Bir kere uçtu mu geçmişler olsun.

        *******

        BİTMEYEN KAVGA

        SİYASİ partiler arasında kavga nasıl bitmiyorsa ülkemizde müzik birlikleri arasındaki kavga da bitmiyor. Ben kendimi bildim bileli kavga ediyorlar. Bu yüzden birbiriyle yıllardır konuşmayan insanlar var. Şimdi bunlara Orhan Gencebay ile Arif Sağ da eklendi. Babalar böyle yaparsa çocuklar ne yapar? Babalardan gördüklerini.

        Diğer Yazılar