Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Farkında mısınız,sürekli kadınları konuşuyoruz.

        Tek sorun var o da kadınlar.

        Ya konser iptal ediliyor. Ya kadının kıyafeti. Ya kadının onu, ya kadının bunu...

        Nükhet Duru; "Melek Mossa 'Ahlaksızlığı' tetikliyormuş, Aynur Doğan 'Uygun' değilmiş, Ezgi Mola 'Tecavüze' tepki verdiği için suçluymuş, Melis Sezen'in sutyensiz elbisesi 'Suç'muş, Ece Seçkin 'Kutlama için Bayan'mış!!! Kadın sanatçıları sindiremezsiniz, coşkuyla seyircimizle kalmaya devam edeceğiz" diye bir twit attı.

        Nasıl kayıtsız kalınabilir şu cümleye.

        Kim sessiz kalabilir. Ki sessiz kalan herkes tam da tüm bunlara karar verenler kadar da suçludur!!!

        Korkarım yakında biz kadınlara, "Şunu söyleyin", "Bunu giyinin", "Şu kadar gülün", "Şu saatlerde sokağa çıkın" gibi bir liste verilecek. Ya da kim karar veriyor bunlara, gerçekten merak ediyorum.

        Mesela; Melek Mosso'nun konseri ahlaksızlığa özendirdiği gerekçesiyle iptal eden, Funda Arar ve Derya Uluğ'un konserini neden iptal etmedi. Kıstas ne? Ayar ne? Sınır ne?

        Yani kim belirliyor ahlaksızlığın kurallarını. Biri bize bi anlatıverir mi? Bi detayı gerçekten merak ediyorum.

        Ya da bunların hepsi gerçek mi? Rüya mı? Yalan mı? Dolan mı? Ne oluyor bir bilen var mı? Ahlak bekçiliğini kim yapıyor mesela?. Gerçekten anlamıyorum. Benim kafam basmıyor. Neler oluyor çözemiyorum. Bu kadar cinsiyet ayrımcılığına hangi ara geldik. Sürekli bir "Kadın" şöyle, böyle diye konuşur olduk.

        Kadın şiddeti, kadınların öldürülmesi mevzusunu daha çözememişken neler konuşuyoruz.

        Allah biz kadınların sonunu hayır eylesin. Aklımıza mukayyet olsun.

        Her şey like ve takipçisi sayısı yüzünden

        Her şey like ve takipçisi sayısı yüzünden
        0:00 / 0:00

        Millet delirdi.

        Dünya delirdi. Amerika'da okul katliamı, memlekette cinnet geçiren insanlar yetmiyormuş gibi bir de yaşayan insanları öldürme modası başladı. Pakize Suda hasta malumunuz.

        Fakat birileri "Öldü" diye haber yayıyor. Yeğeni Dilara Elagöz, "Teyzem yaşıyor. Bundan nemalanan birileri var ve teyzemde sevilen biri olduğu için sosyal medyada bu tür şeyler çıkınca hemen paylaşılıyor. Teyzemin alzheimer hastalığı ileri derecede. Muğla’da özel bir alzheimer merkezinde portakal bahçeleri içinde 3 bakıcısı var sıkıntısı yok. Tabi ki çocuk gibi bakılıyor. Gayet mutlu, gayet iyi sürekli annem Ayşe Suda ile gidiyoruz devamlı yanına" diye açıklama yapıyor.

        Nemalanma kısmı da, birileri twit atıyor. O twiti başkaları paylaşıyor.

        Bu yalanı çıkartan kişi de takipçi sayısı çoğaltıyor.

        Ya da like alıyor.

        Bazılarının derdi sadece kaç like aldığı ya da kaç kişinin kendisini takip ettiğinden ibaret. Başka bir şey değil konuları. Sosyal medya dışında da başka bir dünyaları yok.

        Kardeşler, arkadaşlar, kadınlar, adamlar; gerçekten ne oluyor size bir durun. Hayat sadece Instagram hesaplarından ibaret değil. Sizi kaç kişinin takip ettiği neden bu kadar önemli.

        Ya da kaç like aldığınızın önemi neden bu kadar büyük. Sizi neden bu kadar mutlu ediyor bu durum? Gerçekten hastalık bu.

        Ve bu ciddi hastalık da günden güne büyüyor. Çoğalıyor.

        Çoğunluk sosyal medya hastalığına tutuştu.

        Bu sebeple acilen bunun tedavisinin de bulunması gerekiyor. Yoksa gidişat hiç iyi gözükmüyor.

        Ah Safiye, vah Safiye

        Ah Safiye, vah Safiye
        0:00 / 0:00

        Safiye Soyman, "Her erkek aldatıyor. Bana çaktırmasın yapsın. Saygı göstersin" türünde bir açıklama yaptı ya hani... Biz bazı kadınlarda "Ne diyorsun Safiyeeee" tadında bir çıkış sergiledik.

        İrem Derici'de "Saçını yolasım geldi" dedi Safiye Soyman'a tepki olarak. Kızdı haliyle. E daha yeni aldatıldı İrem. Hem de iki kez. Şimdi aldatılmış, yara almış bir kadın olarak tepki verdi haliyle. ne yani şimdi Cem, İrem'i aldatsaydı da çaktırmasaydı da... İrem de çakmamış şekilde hayatına devam mı etseydi yani...

        Safiye'nin söylediği böyle bir anlama çıkıyor tabii.

        Fakat Safiye, "Ben ne dedim ki ona?" diye İrem'e söylenmiş.

        Tamam Safiyeceğim... Sen kimsenin şahsına özel bir şey söylemedin. Fakat bu söylediğin seni bağlar. Çıkışta "Her erkek aldatıyor. Bana çaktırmasın" türünde konuşursan gerek İrem'den gerek Ayşe'den, gerek Fatma'dan laf yersin.

        Bunu da kabul et yani kusura bakma...

        Ortaya karışık yorum yapıyorsan gelecek her sözü de "Eyvallah" diyeceksin...

        Diğer Yazılar