Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bugün Karşıyaka Göztepe maçı oynanacak. Heyecanım, beni yıllar öncesine top oynadığım günlere taşıdı. O zaman da mahalli rekabet vardı. Oynadığımız maçlarda birbirimizi sadece rakip olarak görürdük ve mücadelelerimiz kıran kırana geçerdi. Netice ne olursa olsun maç sonrası birbirimizi tebrik eder, sarılarak sahayı terkederdik.

        O zamanlar Karşıyaka’da Ogün Altıparmak, Cengiz Kocatoros, Zeki, Argun, Ahmet Tuna ve Bulut gibi değerli arkadaşlarımız vardı. Biz, bu arkadaşlarımızı maçtan sonra Güzelyalı’ya davet eder, birlikte yemek yerdik. Bir sonraki maçta da onlar da bizi Karşıyaka’da Tilla Restaurant’a davet ederdi.

        Mahalli derbi maçları farklı bir rekabete sahne olurdu. Taraftara güzel maçlar izletirir ve hoşnut olarak sahayı evlerine dönmelerini sağlardık. Bugün oynanacak derbi maçta bu iki güzide taraftarlarımız iyi futbol seyretsin, netice de ne olursa olsun her iki takım futbolcuları birbirlerine sarılarak sahayı terk etsin. Eski bir futbolcu ağabeyleri olarak bunu özellikle görmek istiyorum. Her iki takıma başarılar dilerken iyi futbol oynayan hak eden tarafın kazanmasını diliyorum.

        Taraftarlara ve futbolculara da sesleniyorum: Öyle bir centilmenlik gösterisi yapın ki, tüm Türkiye’ye örnek olsun.

        Diğer Yazılar