Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe Karabük’ü 5-0 yenerken, taraftarlar Demba Ba’ya her pozisyonda tepki gösterdi, yorumunuz?

        Baştan aşağı yanlış.... Bağcıyı mı dövecen üzüm mü yiyecen... Demba Ba dünya markası. Neyin kavgası ki bu? Sanki Demba Ba’nın da çok umurundaydı. Adam defalardır “Göztepe’yi çok sevdim kalmak istiyorum” diyor. Bizimkiler kalçasına kızıp donuna yapıyor. Yakışmıyor. Yakışmıyor... Hem sonra adına şarkılar bestelemiş bir takıma siz olsanız selamı sabahı keser miydiniz.?..

        AKHİSARSPOR

        Akhisarspor, Malatya’dan 1 puanla döndü ancak hala kümede kalma yolunda rahat değil, sizce?

        Üç hafta önce de söyledim, Akhisarspor’u büyük tehlike bekliyor diye. Al işte şampiyonluğa kitlenmiş ve bilenmiş G.Saray gelip seni yenerse yandı gülüm keten helva... İki puan daha alamazsa küme düşer..

        ALTINORDU

        Altınordu Play-Off’a kalabilmek için son hafta 6. Erzurum’u İzmir’de yenmek zorunda, görüşünüz?

        Erzurumspor yüksek irtifa takımı.. Yani yüksek rakımdan geliyor. Bu yüzden çok ama çok zor bir maç olacak. Zaten Erzurum’u yenerse Play-Off’tan yüzde yüz çıkar... Zor, hakikaten zor maç... Ama Altınordu buraya kadar getirdi, son maçı da İzmir’de oynuyor. O günü kayıp olarak görmek yanlış olur. Yeter ki İzmir arkasında dursun.

        DENİZLİSPOR

        Sezon boyunca sıkıntılı günler geçiren Denizlispor ligde kalmayı yüzde 99 garantiledi, büyük başarı değil mi?

        Son haftalarda yakaladığı ivme ve aldığı puanlar için çok büyük başarı diyebiliriz. Ancak Denizlispor gibi bir marka “ligde kaldım” diye seviniyorsa bir hedef problemi var... Bu yılı, sıkıntıları atlatma ve toparlanma yılı olarak kabul edelim. Çekilen acılardan da ders alınmıştır, umarım.

        İnşallah seneye baştan kafaya oynar. Oynamalı!..

        ALTAY

        Altay İzmir’de lider Gümüşhane’yi yenerse 1. Lig’e yükselecek, şampiyonluk için nasıl oynamalı?

        Kafadan saldırmalı. Öyle bir saldırmalı ki kimilerimiz şuursuz bir saldırıydı bile diyebilsin... Yani diyelim ki bir gol yedi. O maç Gümüşhane için bitmemeli... Saldırmalı Altay 90 dakika saldırmalı ve agresif oynamalı. Hakemler de Gümüşhane mi Altay mı diye düşünecektir elbet..!

        Diğer Yazılar